Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

PLAČNI INFORMACIJSKI SISTEM (PIS)

Plačni informacijski sistem je integralni del platforme KADRIS 4 za obračunavanje plač ter vseh drugih prejemkov v sodobnih delovnih okoljih. Plače so ena od kritičnih komponent plačnega informacijskega sistema in tudi eno od najzahtevnejših področij. Hiter odziv na spremembe zakonodaje in strokovno svetovanje sta poleg preproste uporabe, točnosti izračunov, integracije z evidenco delovnega časa in kadrovskimi podatki zaposlenih ključni konkurenčni prednosti plačnega sistema KADRIS 4.

Sistem za obračunavanje plač, ki jih v skladu z veljavno zakonodajo pravna oseba lahko izplačuje fizičnim osebam s pripadajočimi evidencami ter notranjim in zunanjim poročanjem, je primeren za različne dejavnosti v javnem in zasebnem sektorju.

Celoten dizajn rešitve je zasnovan na prilagodljivosti in preprostosti uporabe znotraj organizacije. Izročanje plačilnih list je avtomatizirano, mesečno odloženo in vedno na voljo v osebnem portalu zaposlene osebe.

Moduli plačnega informacijskega sistema KADRIS 4

 

Zakaj plačni informacijski sistem KADRIS 4?

Obračun plač je eden od kritičnih gradnikov poslovne programske opreme in eno izmed najbolj zahtevnih področij, zato vam zagotavlja:

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...