Naš sistem za evidentiranje delovnega časa je v uporabi že od leta 1990. Večina uporabnikov je z nami že od namestitve registracijskega informacijskega sistema RIS4. Leta 2006 smo razvili terminal TA-400 z velikim barvnim zaslonom na dotik, mrežno povezljivostjo in napajanjem preko komunikacijskega kabla (PoE), da bi ostali v koraku s tehnološkim napredkom in varnostnimi standardi. Prodaja terminala TA-400 se je prenehala leta 2015, s prihodom leta 2024 pa ukinjamo tudi servisno podporo za morebitne okvare, kar pomeni, da se življenjska doba terminala počasi izteka. Brezhibno delujoče terminale TA-400 bomo še naprej podpirali z nadaljnjimi verzijami programske opreme KADRIS 4.

V primeru okvare terminala TA-400 vam priporočamo zamenjavo za terminal TA-500, ki je popolnoma združljiv z obstoječim TA-400 - tako mehansko, električno kot tudi programsko. Več o registracijskem terminalu TA-500 si lahko preberete TUKAJ.

Za preprečevanje morebitnih daljših izpadov delovanja v primeru okvar toplo priporočamo, da začnete že danes načrtovati investicije v zamenjavo terminalov za evidentiranje delovnega časa.

! Za vsa naročila menjave terminalov TA-400 za TA-500 do konca marca 2024 nudimo 20 % popusta !

 

POMEMBNO OBVESTILO!

Z dnem 31.12.2023 ukinjamo dobavo in proizvodnjo rezervnih delov, kar pomeni zaključek aktivne servisne podpore v primerih okvare terminalov TA-400.

 

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: