Že tradicionalno sodelujemo z Društvom ekonomistov v zdravstvu in se udeležili jesenskega srečanja v prekrasnem kompleksu Term Olimie v Podčetrtku. 

Izjemno smo veseli, da smo bili del srečanja, katerega tema je bila »Komunikacija in sodelovanje za boljše zdravstvo«. Srečanje je bilo ne le izredno pomembno, temveč tudi izjemno aktualno, saj se soočamo z neprestanimi izzivi in spremembami v zdravstvenem sektorju.

Opažamo, da je to srečanje odlična platforma za seznanjanje z najnovejšimi izzivi in spremembami v našem zdravstvu. Stand-up nastopa Perice in Roberta Petana sta zagotovo dodala pridih sprostitve in smeha, medtem ko je izr. prof. dr. Dan Podjed s svojim antropološkim pogledom prispeval globino razpravi. Pozitivna energija in odprtost udeležencev so bili ključni pri spodbujanju konstruktivnih diskusij in reševanju izzivov.
 
Ponosni smo, da večina organizacij v zdravstvu uporablja naše rešitve za upravljanje kadrov, evidentiranje delovnega časa, kontrolo dostopa in obračun plač. Tovrstno srečanje ni samo priložnost za izmenjavo znanja, temveč tudi za vzpostavljanje novih stikov, krepitev poslovnih odnosov in reševanje odprtih zadev. Predanost in entuziazem članov društva sta resnično recept za uspeh in inovacije na tem področju.
 
Iskrene čestitke organizacijskemu odboru za izjemno izvedbo dogodka. Vaša strast in trud sta bila ključna pri ustvarjanju produktivnega in pozitivnega okolja.

Veselimo se že prihodnjega srečanja aprila 2024! 

Foto utrinki z dogodka Srečanje ekonomistov v zdravstvu v Podčetrtku.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: