V četrtek, 11. aprila, in petek, 12. aprila 2024, smo bili aktivni udeleženci na uglednem Slovenskem kadrovskem kongresu, ki ga je organiziralo priznano podjetje Planet GV. Naša prisotnost na tem pomembnem dogodku, ki privablja vrhunske kadrovske strokovnjake in vodstvene delavce tako iz javnega sektorja kot gospodarstva, je bila osredotočena na predstavitev inovativnih poslovnih rešitev za učinkovito upravljanje človeškega kapitala.

Naš produkt predstavlja celovit integriran sistem, ki združuje kadrovski, registracijski in plačilni IT sistem, kar omogoča digitalizacijo ključnih procesov na področju upravljanja in razvoja kadrov, evidentiranja delovnega časa in obračuna plač. S svojimi več kot 30 leti izkušenj in tesnimi partnerstvi z vodilnimi tehnološkimi podjetji znamo strankam zagotoviti celovite in tehnološko napredne poslovne rešitve.

Na kongresu smo imeli priložnost navezati stike z več kot 600 strokovnjaki s področja kadrovskega managementa, prisluhniti navdihujočim predavanjem mednarodnih govornikov ter se seznaniti z obsežnim naborom strokovnih vsebin. Aktivno smo sodelovali tudi v konstruktivnih pogovorih s poslovnimi partnerji ter temeljito pregledali ponudbo konkurence.

Organizacija dogodka je bila brezhibna, kar je že stalnica, prijetno vzdušje pa so še dodatno začinili sončni žarki in morski zrak, ki sta poskrbela za energično in sproščeno vzdušje med udeleženci.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: