Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

REGISTRACIJSKI INFORMACIJSKI SISTEM (RIS)

Registracijski informacijski sistem je integralni del platforme KADRIS 4 za evidentiranje delovnega časa, avtomatizacijo procesov dela, plačevanje in evidenco porabe prehrane, identifikacijo oz. kontrolo dostopa zaposlenih v sodobnih delovnih okoljih. KADRIS 4 s paleto programskih modulov za evidentiranje delovnega časa in procesov dela optimizira čas in stroške dela zaposlenih ter izboljša produktivnost poslovanja. Delodajalcu omogoča celostno podporo pri registraciji in evidenci delovnega časa, procesih odobritev odsotnosti (dovolilnice, dopusti, potni nalogi), urnikih dela, paniranju in razporedih vseh vrst dela ter izvoza podatkov v plačni sistem.

Učinkovitost in storilnost kolektiva sta povezani s količino opravljenih ur in izkoristkom delovnega časa. Nadzor tega področja je predmet registracijskega informacijskega sistema, ki ga sestavljata programska in strojna oprema.

Planiranje, evidentiranje in izračun delovnega časa omogočajo celovito upravljanje delovnega časa zaposlenih in prenos podatkov v obračun plač. Prav tako pomembne so najave in odobritve izhodov med delovnim časom, dela izven delovnega časa, celodnevnih odsotnosti in potnih nalogov, ki v celoti potekajo v sistemu in z opomniki po e-pošti.

Za razbremenitev kadrovske službe se zaposlenim omogoči dostop do osebnih podatkov o delovnem času in dopustu preko t. i. osebnega portala.

Digitalizacija delovnih procesov in sredstev omogoča optimizacijo planiranja in razporedov zaposlenih, potnih nalogov za službene poti, dela na projektih in evidence porabe prehrane.

Sistem omogoča razširitve za identifikacijo oz. kontrolo dostopa zaposlenih do objektov, prostorov, omaric za ključe in garderobo, varnostnih obhodov, spletno najavo in sprejema gostov za namene poslovnih srečanj. Funkcije so lahko vezane na uporabo enotne identifikacijske kartice ali kombinacijo več različnih identifikacijskih medijev.

Programska oprema za registracijo in evidenco delovnega časa

Strojna oprema za registracijo delovnega časa

 Želim več informacij o tem


Zakaj registracijski informacijski sistem KADRIS 4?

Hkrati vam nudi učinkovite identifikacijske rešitve za navidez manj pomembna področja, za katera poslovni informacijski sistemi običajno nimajo pravih odgovorov.

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...