Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

Logična kontrola dostopa

Logična kontrola dostopa omogoča nadzor dostopa do informacijskih sistemov ter računalnikov s pametno ID-kartico in osebnim geslom.

Logična kontrola dostopa do informacijskih sistemov

Logična kontrola dostopa

Logična kontrola dostopa (PKI – Public Key Infrastructure) je namenjena omejitvi in nadzoru dostopa v računalnik (prijava), računalniško omrežje in različne programe ter za digitalni podpis in zaščito dokumentov.

V poslovnem okolju je zato optimalna možnost izbira kombinirane ali t. i. 'pametne' (ang. Smart Card) identifikacijske kartice, ki omogoča tako fizično (npr. za odpiranje vrat) kot tudi logično kontrolo dostopa (npr. za prijavo v osebni računalnik).

Večina vsega varovanja prostorov predstavlja klasična pristopna kontrola oz. dostop z identifikacijskimi karticami. Bi radi zaščitili dostop do vaših prostorov?

Želim več informacij o tem

Upravljanje gesel

Upravljanje gesel

Ob množici informacijskih sistemov in različnih programov obstaja ogromno možnosti, da informacije brez vašega nadzora uidejo izpod nadzora. Zato z modulom za upravljanje z gesli uporabnikov na enem mestu skrbite za morebitno zaščito vaše informacijske lastnine ter menjavo ob pozabljenih geslih.

Imate nadzor nad vsemi gesli uporabniki vaših informacijskih sistemov?

Želim več informacij o tem

Ena kartica + eno geslo

Odgovor na vprašanje, kako ob vse večjih potrebah po varnosti ohraniti enostavnost za uporabo in upravljanje, so identifikacijske rešitve pod skupnim imenovalcem »Ena kartica - eno geslo«.

Naraščajoče zahteve po večji varnosti narekujejo številne identifikacijske mehanizme z vedno več identifikacijskimi karticami in zapletenimi gesli, ki si je skoraj nemogoče zapomniti.

Učinkovita rešitev je kombinirana identifikacijska kratica ali t.i. pametna kartic, ki v enotnem plastičnem telesu združuje brezkontaktno uporabnost za fizično pristopno kontrolo in kontaktno uporabnost za logično pristopno kontrolo, pri kateri potrebujemo zgolj enostavno štirimestno številčno geslo.

Področja uporabe sistema Ena kartica + eno geslo

Področja uporabe enotne kartice in enega gesla

1. Fizična kontrola dostopa:

2. Logična kontrola dostopa (PKI – Public Key Infrastructure):

3. Evidenca prisotnosti zaposlenih:

4. Biometrija:

5. Evidenca obiskovalcev:

6. Brezgotovinsko plačevanje:

7. Posebne uporabnosti:

Želim več informacij o tem

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...