Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

Nagrajevanje

Tehnologija, ki podpira sodobno upravljanje redne delovne uspešnosti, ne omogoča le preglednega postopka, ampak zagotavlja tudi dragocene podatke, ki jih organizacije potrebujejo za merjenje uspeha zaposlenih. Ti podatki dajo vpogled v kadrovsko analizo, obstoječe pomanjkljivosti in njihov vpliv na druge kadrovske procese, kot so zaposlovanje, izobraževanje in razvoj kompetenc. Sistem upravljanja redne delovne uspešnosti se lahko integrira v obstoječo programsko opremo za vodenje zaposlenih in je ključna je za lažjo izmenjavo znanja, sodelovanje ter zagotavljanje meritev in analitike. Vlaganje v sodobne procese upravljanja uspešnosti in tehnologijo, ki jo podpira, je lahko konkurenčna prednost vašega podjetja.

Nagrajevanje

Višina sredstev, namenjenih nagrajevanju, in izračun nagrade za redno delovno uspešnost zaposlenih v zasebnem sektorju se vodita ločenem modulu Nagrajevanje. Odvisna sta od ocene in temeljita na pravilu, ki ga določi podjetje. V procesu potrjevanja višine nagrade pa je še vedno možna diskrecijska pravica odločevalca, da ročno popravi izračunano višino nagrade. Z opomniki ocenjevalce in osebe, ki potrjujejo nagrade, sistem obvesti o začetku ocenjevanja in nagrajevanja ter ga opomni nekaj dni pred iztekom časa za vnos ocen oz. nagrad. Zaposleni ima preko osebnega portala omogočen vpogled v dodeljeno oceno. 

Redna delovna uspešnost in Nagrajevanje v zasebnem sektorju omogočata uporabnikom:

  • ocenjevanje zaposlenih glede na kriterije, določene v pravilih podjetja,
  • ocenjevanje zaposlenih v različnih časovnih intervalih,
  • vnos / izračun razpoložljivih sredstev, določenih za nagrajevanje zaposlenih po pravilih podjetja,
  • izračun nagrade glede na oceno.

Izplačilo nagrade zaposlenemu se izvede v plačnem delu informacijskega sistema KADRIS 4: PIS – Obračun in izplačilo plač.

LETAK: Redna delovna uspešnost in nagrajevanje (javni in zasebni sektor)

Informacijska rešitev za ocenjevanje redne delovne uspešnosti in nagrajevanje v kadrovskem delu informacijskega sistema KADRIS 4.

Redna delovna uspešnost in nagrajevanje

Redna delovna uspešnost Nagrajevanje

Želim več informacij o tem

Koristi za uporabnike: 

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...