Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

KADROVSKI INFORMACIJSKI SISTEM (KIS)

Kadrovski sistem je del informacijskega sistema KADRIS 4, ki na enotni platformi združuje kadrovski, registracijski in plačni informacijski sistem (sklopi KIS, RIS, PIS). Kadrovski informacijski sistem KADRIS 4 je veliko več od elektronske preglednice s podatki o zaposlenih. Omogoča celostno digitalno podporo delodajalcu pri upravljanju kadrovanja in spremlja zaposlenega od prihoda v kolektiv vse do potencialnega odhoda.

V prvem koraku omogoča zaposlovanje, uvajanje, ocenjevanje kompetenc in hitro uvajanje v delovne procese, pozneje pa ciljno vodenje in vpogled v razvoj sposobnosti. Pospešuje dvosmerno komunikacijo, spodbuja povratne informacije in omogoča učinkovit prenos znanja. Z grafičnimi vmesniki omogoča razumevanje delovne uspešnosti in jo postavlja ob bok množicam obstoječih podatkov. Zaradi združevanja teh podatkov znotraj sistema ključno pripomore h korektnemu nagrajevanju in olajša odločitve o napredovanju ter nasledstvih. V okviru dinamične kadrovske evidence, ki predstavlja temelje takega informacijskega sistema, je mogoče voditi tudi podatke o planiranih zdravstvenih pregledih zaposlenih, opomnike za usposabljanja o varnosti pri delu, ocene tveganja in rezervacije.

Pravi ljudje na pravih delovnih mestih so lahko največja vrednost podjetja. Ključno pa je, da te ljudi prepoznamo in jim pomagamo razvijati svoje talente, s katerimi bodo podjetju pomagali zasledovati njegove cilje. KADRIS 4 s serijo kadrovskih modulov omogoča celovito upravljanje talentov v vašem podjetju.

Kadrovski informacijski sistem KADRIS 4

Slika: Moduli kadrovskega informacijskega sistema KADRIS 4

Moduli kadrovskega informacijskega sistema KADRIS 4 

Želim več informacij o tem


Zakaj kadrovski informacijski sistem KADRIS 4?

Je nepogrešljivo orodje za učinkovito upravljanje kadrovskih podatkov in procesov, saj:

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...