Pojdi na glavno vsebino
english

KADROVSKA EVIDENCA

Nadomestek kadrovske mape je lahko čisto običajna preglednica. Če pa želite dober sistem za vodenje kadrovske službe, potem bo nepogrešljiv Kadrovski sistem Kadris 4, ki vam poleg dinamične kadrovske evidence ponuja še koledar kadrovskih opomnikov ter module za optimizacijo dela vaše kadrovske službe.

Kadrovski sistem Kadris 4 s svojo modularno zasnovo omogoča upravljanje vseh kadrovskih procesov – od zaposlovanja in vodenja kadrovske evidence, ciljnega vodenja zaposlenih in spremljanja njihovega razvoja, do merjenja njihove uspešnosti in nagrajevanja.


Razlogi za kadrovsko evidenco Kadris 4

1. Dinamični koledar opravil

Kadrovski koledar s seznamom vseh nujnih opravil, za katere si ponavadi pišete listke - zdaj vas bo kadrovski sistem za vsako opravilo posebej pravočasno opomnil po e-pošti. Lahko si nastavite tudi svoje osebne opomnike.

2. Časovna premica

Vas zanima, kakšno je bilo kadrovsko stanje pred enim, dvema ... desetimi leti v vašem podjetju? Vas zanima, kdo bo čez pol leta izpolnjeva pogoje za upokojitev? Ker ima vsak podatek v kadrovski evidenci Kadris 4 časovno veljavnost (od-do), se lahko v kadrovski evidenci pomikate poljubno v preteklost ali pihodnost. Vsak podatek v kadrovski evidenci Kadris 4 ima namreč časovno veljavnost.

3. En sistem za vsa vaša podjetja

Ne potrebujete več kadrovskih programov, če imate poleg matičnega še hčerinska ali partnerska podjetja. Kadrovska evidenca Kadris 4 namreč omogoča več organizacijskih struktur v enem sistemu.

4. Integracija v vaše poslovo okolje

Integracija s širšim informacijskim okoljem je nujen del sodobnih poslovnih okolij, zato sistem Kadris 4 že vključuje standardizirane vmesnike za uvoz/izvoz podatkov v druge sisteme.

5. Ker ne gre samo za kadrovsko evidenco

Kadrovske podatke o vaših zaposlenih ni težko pretvoriti v elektronsko obliko. Vendar je to šele prvi korak. Celotno upravljanje zaposlenih pri delu pa vam omogoča sistem Kadris 4, ki poleg kadrovskega področja pokriva tudi obračun plač, upravljanje delovnega časa in kontrolo pristopa. Zato je Kadris 4 prava pot k optimizaciji vaših informacijskih sistemov.

Želim več informacij o kadrovski evidenci


Dodatni moduli za optimizacijo dela kadrovske službe

Osebni portal za zaposlene

Osebni portal za zaposlene

Vključite zaposlene v kadrovski proces in s tem razbremenite kadrovsko službo - portal za zaposlene tem omogoča dostop do njihovih kadrovskih podatkov, pogodbe o zaposlitvi, odločbe o višini letnega dopusta, plačilne liste, najave dopustov, prijave na izobraževanja ...

Več informacij »

Povezava s portalom e-VEM

Kadrovski vmesnik e-VEM

Pospešite in poenostavite izmenjavo podatkov med vašim kadrovskim sistemom in ZZZS. Kadrovski vmesnik e-VEM omogoča neposredno povezavo med kadrovsko evidenco in ZZZS ob prijavi/odjavi/spremembi podatkov zaposlenega.

Več informacij »

Izobraževanje zaposlenih

Upravljanje izobraževanj

Opremite vodje in skrbnike izobraževanj v vašem podjetju s profesionalnim orodjem za načrtovanje razvoja zaposlenih: priprava letnega plana izobraževanj, prijave in ocenjevanje izobraževanj ...

Več informacij »

Podpora javnemu sektorju 

Podpora javnemu sektorju

Habilitacije - imenovanja v nazive, Ocenjevanje napredovanj, Stimulacije, Rezervacije - aktuarski izračun rezervacij za jubilejne nagrade in odpravnine ob upokojitvi.

Več informacij »

Varnost in zdravje pri delu

Varnost in zdravje pri delu

Upravljanje zdravstvenih pregledov, vodenje zakonsko predpisanih evidenc, izdelava evidenčnih listov in obrazcev (ER-8, DD1, DD1-A ...).

Več informacij »

Vodenje zaposlenih

Vodstveni moduli

Profesionalni moduli so učinkovita podpora vodjem za uspešno zaposlovanje, ciljno vodenje, ocenjevanje kompetenc in delovne uspešnosti ter nagrajevanje zaposlenih.

Več informacij »


Programska oprema KADRIS 4

Kadrovski sistem KADRIS 4 temelji na Kadrovski evidenci, ki je osnova z modularno grajenimi dodatnimi moduli za vodenje, izobraževanje, letne razgovore ... Spletna tehnologija omogoča enostavno upravljanje in dostop iz različnih medijev.

Več informacij o programski opremi KADRIS 4 »


Zakaj priporočamo kadrovski sistem KADRIS 4?

Je nepogrešljivo orodje za učinkovito upravljanje kadrovskih podatkov in procesov, saj:


Zanima nas ...

Vas opisane rešitve zanimajo in bi se radi dogovorili za prikaz delovanja v živo? Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na telefonski številki 04 280 66 60 ali na e-naslovu prodaja@cetrtapot.si.

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se