Opisi in cene KADRIS 4 Cloud paketov za šole

Odpri letak

Delovne obveznosti učiteljev so vezane na letni načrt dela, ki opredeljuje delovno in učno obveznost strokovnih sodelavcev. Po novem zakonu o obvezni evidenci delovnega časa (ZEPDSV-A) bodo morale šole natančno evidentirati delovni čas učiteljev in strokovnih sodelavcev ter ga razdeliti v tri različne stebre, prilagojene tipu dela.

V podjetju ČETRTA POT smo zato pripravili prilagodljive in enostavne rešitve, ki bodo olajšale delo učiteljem in ravnateljem. Naši paketi spletnih in mobilnih rešitev omogočajo hitro, zanesljivo in skladno evidentiranje delovnega časa učiteljev in strokovnih sodelavcev od kjerkoli in kadarkoli - v učilnici, na terenu ali od doma. Sistem omogoča tudi samodejne izračune za obračun plač, kar bo olajšalo delo računovodjem in zagotovilo pravična izplačil plač ter pravilno upravljanje nadur.

Zakaj izbrati naše rešitve?

  • Enostavno evidentiranje dela v vseh stebrih: Izbirate med klasičnim (s kartico in terminalom), spletnim (brez terminala) ali mobilnim (s tipko na telefonu, NFC nalepko ali terminalom) načinom evidentiranja dela. 
  • Posebna ponudba: Prva 2 MESECA BREZPLAČNE uporabe izbranega paketa.
  • Skladnost z ZEPDSV-A: Naše rešitve so zagotovljeno skladne z zahtevami novega zakona.

Ne zamudite priložnosti za enostavno upravljanje evidenc delovnega časa!

Izkoristite našo akcijo do 31. 12 . 2023 in si zagotovite uporabo naših rešitev že danes.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: