Študija primera v obliki letaka

Odpri letak

»Bolnišnico za ginekologijo in porodništvo Kranj v prvi vrsti predstavljamo ljudje – zaposleni. Naše delo je povezano z zdravjem pacientk in novorojenčkov, zato sta strokovnost in motiviranost zaposlenih pri opravljanju dela naši najvišji vrednoti. Zavedamo se, da so zaposleni srce naše organizacije, zato želimo ohraniti kompetentne sodelavce in imeti dobre medosebne odnose. Ker delamo v javnem sektorju, smo pri finančnem vodenju in poročanju, delovno administrativnih procesih in upravljanju kadrov odvisni od državne zakonodaje, ki jo moramo v celoti upoštevati. Vodenje javne ustanove, za katero so značilni kompleksni delovni procesi in veliko administrativnega dela, mora biti transparentno in v skladu z zakonskimi določbami. Zato smo pri digitalizaciji teh procesov iskali ponudnika, ki bi vse povezal v skupen ekosistem.  

Na eni strani smo potrebovali rešitev, ki nam bo omogočala razvoj in strateško delo s kadri, po drugi strani imamo zaposlene z dežurstvi in različnimi urniki dela, ki jih je treba ustrezno razporediti na delovišča in izmene. Za to potrebujemo podatke iz evidence delovnega časa, ki jih na koncu pravilno obračunamo pri plačah. Zato smo iskali pri istem ponudniku še rešitev za upravljanje delovnega časa in obračun plač. Ker zaposleni za registracijo delovnega časa uporabljajo identifikacijske kartice, je bila naša želja, da bi se lahko ta isti medij uporabil še za odpiranje vrat oz. za sistem kontrole dostopa.

Zelo smo zadovoljni, da nam je uspelo najti ponudnika, ki pokriva vse te procese. Eno pogodbeno razmerje – od implementacije in izobraževanja do vzdrževanja, nadgradenj in podpore. Partnersko sodelovanje s podjetjem ČETRTA POT je izboljšalo produktivnost dela celotne kadrovske ekipe, vzpostavilo red in produktivnost pri zaposlenih ter transparentno poročanje državnim institucijam.

Njihove izkušnje z implementacijo sistemov v večini ustanov zdravstvenega sektorja, ažurno sledenje in vnašanje zakonskih sprememb in pridobljenih varnostnih standardov potrjujejo naše prepričanje, da smo se odločili za pravo pot – podjetje ČETRTA POT.«

Marko Breznik, direktor Bolnišnice za ginekologijo in porodništvo Kranj

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: