V 2023 je projekt Zlata nit ponovno razkril najboljše zaposlovalce v Sloveniji, in ponosni smo, da smo med njimi! 

Sportradar je osvojil prvo mesto v kategoriji velikih podjetij, Agilcon v srednje velikih in Intera v kategoriji malih podjetij. Iskrene čestitke vsem!

Mi, ekipa podjetja ČETRTA POT, smo bili med sedmimi finalisti v kategoriji srednje velikih podjetij. To je za nas velika čast in hkrati motivacija, da nadaljujemo s svojim delom in izpolnjujemo visoke standarde, ki smo si jih zastavili. 17 let neprekinjenega sodelovanja v raziskavi Zlata nit je tudi odraz naše zavezanosti kakovostnim odnosom med zaposlenimi, ki dodatno krepi in kaže na našo zavezanost k ustvarjanju pozitivnega delovnega okolja. Uvrstitev med finaliste potrjuje našo vizijo zdrave rasti in trajnostnega razvoja. V teh časih hitrih tehnoloških in ekonomskih sprememb je to še posebej pomembno.

Iskrene čestitke vsem našim sodelavkam in sodelavcem na lokacijah Planina in Naklo ter vodstvu, ki s svojim vodenjem uspešno krmari našo jadrnico skozi izzive današnjega časa.

Zahvaljujemo se družbi Dnevnik d. d. in vsem 65 podjetjem, ki so sodelovala v tem pomembnem projektu. Ponosni smo, da je Slovenija s tem projektom prva država na svetu, ki sistematično meri kakovost odnosov na delovnem mestu.

Slika: Urban Rozina, generalni direktor skupine ČETRTA POT

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: