Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

O PODJETJU

ČETRTA POT je vodilno slovensko IT-podjetje, specializirano za vrhunske kadrovske, registracijske in plačne sisteme ter sisteme e-vozovnic javnega potniškega prometa. Vsa strojna oprema in programske rešitve so plod lastnega razvoja in izdelave.

Zadnjih 29 let predstavljamo pomembnega akterja v razvoju gorenjske prestolnice in zaposlujemo okoli 85 strokovnjakov, ki vedno znova dokazujejo sposobnost slediti zadnjim tehnološkim trendom na področju razvoja in izdelave strojne opreme, elektronike, naprednih identifikacijskih tehnologij in programskih rešitev.

Skrben odnos in zanesljivost nam zagotavljata dolgoročno sodelovanje z našimi poslovnimi partnerji. Našim poslovnim rešitvam zaupa okoli 1.200 slovenskih podjetij in organizacij vseh velikosti iz različnih panog, naše rešitve dnevno uporablja okoli 120.433 aktivnih uporabnikov. Širina in obvladovanje kompleksnih sistemov je
konkurenčna prednost, ki jo znamo v »mini« obliki prilagoditi tudi malim podjetjem s preprostimi potrebami.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je razvoj in uvajanje naprednih in uporabnikom prilagodljivih programskih rešitev, s katerimi pomagamo digitalizirati kadrovske procese za učinkovito vodenje zaposlenih.

Vrednote

Smo odzivni. Naša naloga je pomagati naročnikom izboljšati poslovanje. Pomagamo vedno, ko nas najbolj potrebujete.

Smo prilagodljivi. Naše delo je dinamično. Naši naročniki imajo različne potrebe - kolikor je mogoče, se prilagodimo vašemu okolju.

Smo zanesljivi. Kar obljubimo, to drži. Ne obljubljamo nemogočih stvari, trudimo pa se poiskati rešitev za vaše poslovne izzive.

Zaposleni podjetja Četrta pot

Predstavitev podjetja Četrta pot:

Podpora uporabnikom

PROGRAMSKA PODPORA:

 04 280 66 22
 podpora@cetrtapot.si

SERVIS STROJNE OPREME:

 04 280 66 20 / 22
 servis@cetrtapot.si

NAROČANJE KARTIC:

 04 280 66 17
 kartice@cetrtapot.si

PRODAJA in NAROČILA:

 04 280 66 60
 prodaja@cetrtapot.si

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...