Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

O podjetju

Smo vodilno slovensko tehnološko podjetje, specializirano za razvoj, uvajanje in vzdrževanje poslovnih informacijskih rešitev ter svetovanje naročnikom na področju kadrovskih, registracijskih, plačnih in identifikacijskih informacijskih sistemov.

Že 30 let smo pomemben akter v razvoju gorenjske prestolnice. Z nakupom 100-odstotnega deleža podjetja Spin d.o.o. in Burdian d.o.o. smo postali edina programska hiša v Sloveniji, ki na skupni platformi digitalizira tri velike segmente poslovnih procesov. Ustvarili smo ekipo več kot 100 vrhunskih strokovnjakov s področja razvoja in izdelave strojnih sistemov, programske, elektronike, naprednih identifikacijskih tehnologij in z njimi kompetenčni center za razvoj inovativnih in uporabniku prijaznih programskih rešitev. 

Lasten razvoj in proizvodnja izdelkov ter prilagodljivost potrebam naročnika nam zagotavljajo dolgoročno in partnersko sodelovanje z našimi naročniki. Naše poslovne rešitve uporablja blizu 800 podjetij in organizacij različnih velikosti in področij dela tako v zasebnem kot tudi javnem sektorju. Širina in obvladovanje kompleksnih rešitev je konkurenčna prednost, ki jo znamo prilagoditi tudi malim in srednje velikim podjetjem s preprostimi potrebami.

Naša vizija je: »Razumeti potrebe strank in digitalizirati njihove kadrovske procese.«

Naše poslanstvo je, da diagnosticiramo bolečine, poiščemo rešitve in ponudimo možnost izbire kakovostnih in intuitivnih poslovnih sistemov v različnih programskih okoljih. Vse naše rešitve (tako programi kot strojna oprema) so naše avtorsko delo, imamo lasten razvoj, proizvodnjo, servis, izobraževanje in podporo. Zato lahko podjetjem nudimo ustrezne rešitve, skladne z lokalno zakonodajo in združljive z obstoječimi sistemi.

Zaposleni podjetja Četrta pot

Predstavitev podjetja Četrta pot:

Podpora uporabnikom

PROGRAMSKA PODPORA:

 04 280 66 22
 podpora@cetrtapot.si

PODPORA STROJNE OPREME:

 04 280 66 20 
 servis@cetrtapot.si

NAROČANJE KARTIC:

 04 280 66 17
 kartice@cetrtapot.si

PRODAJA in NAROČILA:

 04 280 66 60
 prodaja@cetrtapot.si

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...