Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

O podjetju

Smo vodilno slovensko IT podjetje z inovativnimi rešitvami za učinkovito upravljanje človeškega kapitala, delovnega časa, tehnično varovanje prostorov in obračun plač v skladu z delovnopravno zakonodajo.

Z našim sistemom, ki združuje vse te procese na eni sami platformi, smo edina programska hiša v Sloveniji, ki lahko zagotovi popolno digitalizacijo procesov. Sodelovanje z dvema v svetovnem merilu vodilnima programskima hišama Oracle in Microsoft nam omogoča, da lahko svojim naročnikom ponudimo možnost izbire digitalizacije delovnih mest z rešitvijo KADRIS 4 (tehnološko okolje KADRIS 4 z licencami dobaviteljev, npr. Oracle ipd.) ali SPIN D365 (tehnološko okolje MS Dynamics 365 Business Central).

Z lastnim razvojem, nenehnim izpopolnjevanjem izdelkov in pozitivno uporabniško izkušnjo naročnikov, lahko odgovorimo na poslovne izzive ter razvijemo potrebam trga prilagojene rešitve. Naše celovite poslovne rešitve uporablja že več kot 950 organizacij različnih velikosti v zasebnem in javnem sektorju. Naša konkurenčna prednost je obvladovanje kompleksnih okoliščin s pomočjo informacijske tehnologije, ki jo znamo prilagoditi tudi razmeram v malih in srednje velikih podjetjih.

Naša napredna strojna oprema in programska oprema sta certificirani po najvišjih varnostnih in kakovostnih standardih ter združljivi z obstoječimi sistemi. Naše sodelovanje vključuje tudi vso podporo po nakupu, vključno s servisom strojne opreme, implementacijo novih rešitev, nadgradnjo in dopolnitvami posameznih modulov, strokovnim izobraževanjem in odzivnim podpornim centrom za prijavo napak ali vprašanj.

Ekipa ČETRTE POTI združuje več kot 110 zanesljivih, učinkovitih in strokovno usposobljenih posameznikov. Skupaj ustvarjamo okolje in kulturo dela, ki temelji na skupnih vrednotah, kot so znanje, kakovost dela, sodelovanje med oddelki in zavezanost k izpolnjevanju dogovorov.

VIZIJA

Naša vizija je razumeti potrebe naročnikov in digitalizirati njihova delovna mesta. 

POSLANSTVO

Naše poslanstvo je identificirati bolečine, najti rešitve in ponuditi možnost izbire kakovostnih in intuitivnih poslovnih rešitev na različnih tehnoloških platformah.

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...