Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

Partnerji

Naše podjetje sodeluje z vodilnimi svetovnimi proizvajalci informacijske tehnologije. Tako naše lastne rešitve dopolnjujemo z vrhunsko programsko in strojno opremo.


Oracle Gold Specialized Partner

Oracle je eno od največjih računalniških tehnoloških podjetij v svetu s ponudbo rešitev za vsak segment poslovanja podjetja in uveljavljeno ponudbo računalništva v oblaku. Najpomembnejši produkt je zagotovo relacijska podatkovna baza s sistemom za upravljanje baz (RDBMS). Osnovne prednosti podatkovne baze Oracle so neodvisnost od platforme, možnost namestitve na lokaciji uporabe ali v oblaku, zmogljivost, prilagodljivost, stabilnost, programski jezik PL/SQL z več možnostmi, možnost shranjevanja varnostnih kopij podatkov pri delujoči bazi in izpolnjevanje zahtev po varnosti oz. zaščiti podatkov. S podjetjem Oracle sodelujemo od leta 1996, od leta 1998 smo certificirani partner Oracle Certified Partner, od leta 2010 Oracle Gold Specialized Partner, od leta 2012 pa vzdržujemo partnersko raven Oracle Partner Network (OPN). Več na www.oracle.com »


NXP founded by Philips

NXP je vodilno svetovno podjetje na področju kontaktnih in brezkontaktnih kartičnih tehnologij. Njihovi ključni segmenti so plačilne kartice v potniškem prometu, varna identifikacija, RFID nalepke, biometrični potni listi ..., v katerih dosegajo tudi do 80% svetovnega tržnega deleža. NXP je tudi eden izmed glavnih pobudnikov nove tehnologije mobilnega plačevanja NFC. S podjetjem NXP sodelujemo od leta 1995, ves čas sodelovanja imamo tudi močno podporo pri razvoju aplikacij z najnovejšimi identifikacijskimi tehnologijami. Več na www.nxp.com »


Oracle Gold Specialized Partner

HansaWorld je mednarodni razvijalec programske opreme, specializiran za ERP in CRM. S tremi desetletji izkušenj in inovacij HansaWorld programska oprema avtomatizira poslovne procese za podjetja po vsem svetu in ponuja najboljše rešitve za upravljanje poslovnih procesov v različnih industrijah. HansaWord produkti so na voljo v 30 jezikih na skoraj vseh platformah in zasnovani za podjetja vseh velikosti in panog. HansaWorld nenehno vlaga v raziskave in razvoj, da bi zagotovil, da naša tehnologija napreduje. Zavezani smo, da bomo tisočim podjetjem, ki HansaWorldu zaupajo njihove ključne poslovne informacije, zagotovili najnaprednejšo programsko opremo.  Več na www.hansaworld.com »


IBM Business Partner

Za podjetje IBM tržimo IBM WebSphere Application Server (IBM WAS), ki predstavlja osnovno SOA zagonsko okolje za poslovno-spletne aplikacije, ponuja storitve in orodja za razvijalce, ki so potrebna za razvoj poslovno-kritičnih aplikacij po meri, ponovno uporabo obstoječih aplikacij in razvoj storitev, ki omogočajo podjetjem agilnost in konkurenčnost na trgu. S podjetjem IBM sodelujemo od leta 2010. Več na www.ibm.com »


Casio Mobile Industrial Solutions

Casio je eno vodilnih svetovnih podjetij na področju mobilnih industrijskih terminalov, ki se uporabljajo v logistiki, trgovini, dostavi in plačevanju. Njihove vrhunske izdelke odlikujejo kvaliteta izdelave, robustnost, ergonomija, baterijsko delovanje ... Posebej pomembna je industrijska usmeritev, kjer dajejo glavni poudarek dolgi življenjski dobi in dogoletni podpori vsakemu produktu s strani široke mreže dolgoročnih partnerjev. S podjetjem Casio uspešno sodelujemo od leta 1999. Več na www.casio-b2b.com »


AET Europe

Nizozemsko podjetje A.E.T. Europe B.V. je eden največjih ponudnikov PKI (Public Key Infrastructure) za t.i. logično pristopno kontrolo (vstop v računalniško omrežje, digitalni certifikat in podpis). S podjetjem A.E.T. Europe B.V. sodelujemo od leta 2010. Več na www.aeteurope.com »

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...