Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

Partnerji

Oracle Gold Specialized Partner

 Oracle je eno največjih računalniških tehnoloških   podjetij v svetu s ponudbo rešitev za vsak segment   poslovanja in uveljavljeno ponudbo računalništva v   oblaku. Najpomembnejši produkt je zagotovo sistem   za upravljanje relacijskih podatkovna baz (RDBMS).   Osnovne prednosti podatkovne baze Oracle so neodvisnost od platforme, možnost namestitve na lokaciji uporabe ali v oblaku, zmogljivost, prilagodljivost, stabilnost, programski jezik PL/SQL z več možnostmi, možnost shranjevanja varnostnih kopij podatkov pri delujoči bazi in izpolnjevanje zahtev po varnosti oz. zaščiti podatkov. S podjetjem Oracle sodelujemo od leta 1996, od leta 1998 smo certificirani partner Oracle Certified Partner, od leta 2010 Oracle Gold Specialized Partner, od leta 2012 pa vzdržujemo partnersko raven Oracle Partner Network (OPN).


NXP founded by Philips

NXP Semiconductors je eden večjih svetovnih proizvajalcev polprevodniških čipov in med drugim vodilno svetovno podjetje na področju kontaktnih in brezkontaktnih kartičnih tehnologij. Njihovi ključni segmenti uporabe so plačilne kartice v potniškem prometu, varna identifikacija, RFID in NFC nalepke, biometrični potni listi, ipd. Pokrivajo do 80% svetovnega tržnega deleža, še posebej z družino produktov MIFARE®. NXP Semiconductors je tudi eden izmed glavnih pobudnikov nove tehnologije mobilnega plačevanja NFC. S podjetjem NXP Semiconductors intenzivno sodelujemo že od leta 1995 in imamo močno podporo pri razvoju aplikacij z najnovejšimi identifikacijskimi tehnologijami. Leta 2009 smo sodelovanje nadgradili tudi v obratno smer in postali NXP razvojni partnerji na področju RFID in NFC. Razvijamo po naročilu, certificiramo in proizvajamo razvojne kite za NFC čipe, in sicer strojno opremo, programsko opremo, gonilnike, aplikacije in končne produkte v škatli (npr. vodilni NFC kit Pegoda 2 oz. MFEV710, kiti za razne bralne čipe PNEV512B, PNEV5180B, PNEV7462B, CLEV6630B, kit za NFC tage za industrijo), ki jih NXP trži na globalnem trgu. Razvili smo orodje za preverjanje originalnosti čipov NXP Originality Checker z našim čitalnikom CM1 in sistem za preverjanje avtentičnosti produktov v oblaku z NFC nalepkami NTAG Secure Services. Za NXP smo razvili tudi številne Mifare in NFC demonstracijske naprave TA-400 Cartes Pariz 2008, CES Las Vegas 2016, NFC Energy meter, NFC Cube, NFC+BLE Smartlock in še mnogo več. 


IBM Business Partner

IBM je največja korporacija za informacijske tehnologije na svetu in vodilna na področju uvajanja inovacij v poslovanje. Imajo svoje jasno stališče o tem, kako se inovacije menjajo, in enkraten sklop sposobnosti, da strankam omogočajo zajeti koristi, ki jih te inovacije prinašajo. So vodilni pri razvoju in proizvodnji najnaprednejših informacijskih tehnologij, vključno z računalniškimi sistemi, programsko opremo, omrežnimi sistemi, napravami za hranjenje podatkov in mikroelektroniko. Od leta 2022 smo pooblaščen poslovni partner za prodajo IBM-ove strojne opreme našim strankam. 


Oracle Gold Specialized Partner

HansaWorld je mednarodni razvijalec programske opreme, specializiran za ERP in CRM. S tremi desetletji izkušenj in inovacij HansaWorld programska oprema avtomatizira poslovne procese za podjetja po vsem svetu in ponuja najboljše rešitve za upravljanje poslovnih procesov v različnih industrijah. HansaWord produkti so na voljo v 30 jezikih na skoraj vseh platformah in zasnovani za podjetja vseh velikosti in panog. HansaWorld nenehno vlaga v raziskave in razvoj, da bi zagotovil, da naša tehnologija napreduje. Zavezani smo, da bomo tisočim podjetjem, ki HansaWorldu zaupajo njihove ključne poslovne informacije, zagotovili najnaprednejšo programsko opremo. 


Casio Mobile Industrial Solutions

Casio je eno vodilnih svetovnih podjetij na področju mobilnih industrijskih terminalov, ki se uporabljajo v logistiki, trgovini, dostavi in plačevanju. Njihove vrhunske izdelke odlikujejo kvaliteta izdelave, robustnost, ergonomija, baterijsko delovanje ... Posebej pomembna je industrijska usmeritev, kjer dajejo glavni poudarek dolgi življenjski dobi in dogoletni podpori vsakemu produktu s strani široke mreže dolgoročnih partnerjev. S podjetjem Casio uspešno sodelujemo od leta 1999. 


AET Europe

Nizozemsko podjetje A.E.T. Europe B.V. je eden največjih ponudnikov PKI (Public Key Infrastructure) za t.i. logično pristopno kontrolo (vstop v računalniško omrežje, digitalni certifikat in podpis). S podjetjem A.E.T. Europe B.V. sodelujemo od leta 2010. 

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...