Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

4. januar 2022

Že tretje leto zapored platinasti v bonitetni odličnosti AAA

Ponosni smo, da smo že tretje leto zapored prejeli prestižno edicijo platinaste bonitetne odličnosti AAA in visoko priznanje poslovne odličnosti za leto 2021, ki jo podeljuje družba Dun & Bradstreet.

Platino vsako leto znova prepoznamo kot posledico našega finančnega poslovanja, kar izkazujemo z izkušnjami in doslednostjo. Hvala vsem partnerjem za zaupanje in priložnosti, da skupaj z vami rastemo naprej.

Platinasto bonitetno odličnost nosimo izključno podjetja z najvišjo bonitetno odličnost, ki negujemo dobre poslovne običaje, dosegamo izjemne poslovne rezultate in skrbimo za zadovoljstvo vseh vpletenih v poslovni proces. Cilj tega podjetniškega odlikovanja ni samo promocija dobro delujočih podjetij ter dobrih poslovnih običajev, ampak tudi doseganje finančne neoporečnosti.

Podjetja s platinasto bonitetno odličnostjo smo lahko vzor vsem tistim, ki te še nimajo. Izjemna plačilna disciplina je pomembna za zdravje vsakega podjetja, zato je ključno ohranjati tradicijo v doseganju standardov AAA in s tem vzdrževati dobro finančno kondicijo. Podeljeni certifikat pomeni zanesljivost, visoko zaupanje in nizko tveganost za sodelovanje s poslovnimi partnerji in obenem potrjuje kakovost poslovanja, finančno stabilnost in korektnost poslovnih odnosov.

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...