Ponosni smo, da smo že tretje leto zapored prejeli prestižno edicijo platinaste bonitetne odličnosti AAA in visoko priznanje poslovne odličnosti za leto 2021, ki jo podeljuje družba Dun & Bradstreet.

Platino vsako leto znova prepoznamo kot posledico našega finančnega poslovanja, kar izkazujemo z izkušnjami in doslednostjo. Hvala vsem partnerjem za zaupanje in priložnosti, da skupaj z vami rastemo naprej.

Platinasto bonitetno odličnost nosimo izključno podjetja z najvišjo bonitetno odličnost, ki negujemo dobre poslovne običaje, dosegamo izjemne poslovne rezultate in skrbimo za zadovoljstvo vseh vpletenih v poslovni proces. Cilj tega podjetniškega odlikovanja ni samo promocija dobro delujočih podjetij ter dobrih poslovnih običajev, ampak tudi doseganje finančne neoporečnosti.

Podjetja s platinasto bonitetno odličnostjo smo lahko vzor vsem tistim, ki te še nimajo. Izjemna plačilna disciplina je pomembna za zdravje vsakega podjetja, zato je ključno ohranjati tradicijo v doseganju standardov AAA in s tem vzdrževati dobro finančno kondicijo. Podeljeni certifikat pomeni zanesljivost, visoko zaupanje in nizko tveganost za sodelovanje s poslovnimi partnerji in obenem potrjuje kakovost poslovanja, finančno stabilnost in korektnost poslovnih odnosov.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: