Z velikim veseljem in ponosom sporočamo, da je naš čitalnik ID medijev CMX3 prejel prestižno in svetovno priznano oblikovalsko nagrado iF DESIGN AWARD 2022. To je prvo priznanje za našo blagovno znamko ČETRTA POT, naš oddelek za razvoj sistemskih rešitev ter ekipo podjetja Wilsonic Design, s katero sodelujemo na področju industrijskega oblikovanja.

Nagrade iF DESIGN AWARD vsako leto podeljuje najstarejša neodvisna oblikovalska organizacija na svetu - iF International Forum Design GmbH s sedežem v Hannovru. Čitalnik ID medijev CMX3 je v konkurenci 11.000 oddanih prijav iz 57 držav prepričal 132-člansko žirijo, ki jo sestavljajo neodvisni strokovnjaki z vsega sveta. Žirija podrobno pregleda vsa prijavljena dela in ocenjuje njihovo oblikovno kakovost s stopnjo inovativnosti, funkcionalnosti in življenjsko dobo. Zanimivost letošnjega leta je, da sta šli v slovenske roke 2 nagradi - ena za naš čitalnik CMX3 in druga za produkt podjetja Wilsonic Design, sicer pa je bilo med slovenskimi prejemniki do danes vsega skupaj 8 nagrajenih del. Več informacij o čitalniku ID medijev CMX3 najdete v razdelku »Zmagovalci in uvrstitev« oz. na povezavi www.ifdesign.com

Blagovna znamka iF Design je po vsem svetu znana po izjemnih oblikovalskih storitvah, nagrada iF DESIGN AWARD pa je ena najpomembnejših oblikovalskih nagrad na svetu. Uveljavila se je kot razsodnik kakovosti za največje oblikovalske dosežke v oblikovanju izdelkov, embalaže, komunikacijskih elementov, arhitekturi, interierju, uporabniški izkušnji (UX) in uporabniških vmesnikih (UI). Vsi nagrajeni prispevki so predstavljeni na www.ifdesign.com in objavljeni v aplikaciji iF Design App.

CMX3 je intuitiven, ergonomski in izjemno energetsko učinkovit čitalnik ID medijev za sisteme kontrole dostopa podjetja ČETRTA POT. Je popolnoma brezkontakten, komunicira s pametnimi telefoni, urami in vsemi vrstami klasičnih ID medijev (kartice, obeski, ipd.). Poleg uporabe najnovejših tehnologij za enostavno evidentiranje dostopov in prehodov med pisarnami ali objekti, je zasnovan tudi tako, da se s svojim minimalističnim in elegantnim dizajnom prilega v arhitekturno dovršena poslovna okolja. Trajnostna učinkovitost se odraža v prihrankih energije in materialov, brezkontaktno delovanje pa zmanjša nepotrebne stike, ki lahko širijo mikrobe. 

Video: iF DESIGN AWARD 2022 - zaključno žiriranje v Berlinu 

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: