Že več kot 30 let smo pomemben podjetniški akter v gorenjski prestolnici - mestu Kranj. Veliko kranjskih podjetij in mednarodnih korporacij nam je dalo priložnost in zaupanje, da jim digitaliziramo procese, na kar smo še danes izjemno ponosni.

Mestna občina Kranj se trudi, da bi v domačem okolju obdržala čim več mladih in ambicioznih ljudi, zato so se pri širitvi Kovačnice (podjetniškega inkubatorja oz. coworking centra za mlade podjetnike) odločili za nakup in prenovo prostorov Pošte Slovenije v starem mestnem jedru ter vanje preselili ustavarjalce te izjemne ustanove.

Slavnostna otvoritev novih prostorov je bila 18. oktobra 2022. Scenografski detajl otvoritvenega dogodka je popestrila razstava produktov slavnih in uspešnih gorenjskih podjetij. Lepo je videti našo novo linijo čitalnikov kartic in pametnih telefonov za brezkontaktno identifikacijo in odpiranje vrat v družbi ostalih uspešnih zgodb podjetij iz gorenjske regije.

Vsem mladim podjetnikom in uporabnikom Kovačnice želimo veliko dozo inovativnih idej in veliko uspeha pri sklenitvi uspešnih poslov.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: