Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

11. oktober 2022

[5.-6.10.2022] ČETRTA POT NA SEJMU ADRIA SECURITY SUMMIT

Za nami je dvodnevni dogodek Adria Security Summit 2022, ki velja za največji sejem JV Evrope z bogatim konferenčnim programom posvečenim varnosti in konvergenčnim industrijam.

2.500 obiskovalcev iz več kot 30-ih držav in 136 sponzorjev in razstavljavcev so podatki, ki dokazujejo, da celotna industrija dobro okreva po pandemiji in obenem nakazuje priložnosti za rast in pokrivanje novih področij. Za primerjavo naj spomnimo, da je na lanski prireditvi v Beogradu sodelovalo več kot 70 razstavljavcev in 1.500 udeležencev.

48 predavanj in stranskih dogodkov, ki so jih vodili eminentni strokovnjaki, se je dotaknilo vseh vročih vprašanj v panogah, vključno z varnostjo, pametnimi mesti, avtomatizacijo doma, mobilnostjo, kibernetsko varnostjo, IKT in IoT.

Med dogodkom so bile predstavljene tudi študije primerov, kjer so najboljšim predavateljem podelili nagrade za najbolj inovativne projekte. Tokrat je priznanje prejelo prvouvrščeno podjetje Securitas Hrvaška za dosežek pri vodenju projektov varovanja ob hrvaških mejah. Drugo nagrado je prejela Konica Minolta za študijo primera o tem, kako lahko sodobne video tehnologije preprosto razširijo svojo uporabo in uporabnost onkraj varnostnih implementacij, Hikvision pa si je tretje mesto zagotovil s študijo primera implementacije konvergenčnih tehnologij v turističnem naselju Amadria Park v hrvaškem mestu Šibenik.

Organizatorji so izrazili zadovoljstvo nad dogodkom in obiskanostjo ter se zahvalili vsem sodelujočim za njihov prispevek k organizaciji dogodka v največjem obsegu doslej.

Predstavniki ČETRTE POTI smo se udeležili dogodka z jasno zastavljenim ciljem in pripravljenostjo na odziv s strani obiskovalcev. Nova linija izdelkov, zasnovana po oblikovalskem načelu »balanced flat design« v sodelovanju s priznano agencijo za industrijski design Wilsonic Design, je pritegnila pozornost in bila deležna veliko zanimanja. Tkanje novih poslovnih priložnosti za nastop na tujih trgih je obrodilo sadove, zato se nabiti s pozitivno energijo veselimo predstavitvenih srečanj.

Hvala ekipi Tadej Štruc, Uroš Dragar, Simon Posnjak, Samo Vehovec, Urban Rozina in Sebastjan Kepic za pomoč pri mreženju in novih poslovnih priložnostih.

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...