Naše sodelovanje z Društvom ekonomistov v zdravstvu je izjemno pomembno in aktivno. Redno se udeležujemo njihovih strokovnih srečanj, kjer smo del skupnosti, ki jo tvorijo člani, med katerimi je velika večina naših poslovnih partnerjev. Nekateri od teh partnerjev so z nami že skoraj 30 let, kar predstavlja veliko čast in zadovoljstvo za nas.

Ves čas sodelovanja smo izjemno pozorni na povratne informacije, ki jih prejemamo od naših partnerjev. Te povratne informacije so igrale ključno vlogo pri rasti in oblikovanju naše platforme KADRIS 4, ki danes združuje štiri velike podsisteme - kadrovski, registracijski in plačni sistem ter sisteme kontrole dostopa. Sistemi so nastajali na podlagi potreb in zahtev naših partnerjev ter njihovega dragocenega vpogleda v realnost zdravstvenega sektorja.

Ponosni smo, da smo skozi dolgoletno sodelovanje z Društvom ekonomistov v zdravstvu pridobili dragocene izkušnje in znanje. To nam omogoča, da še naprej razvijamo in izboljšujemo naše rešitve, ki pomagajo ustanovam v zdravstvenem sektorju izboljšati učinkovitost upravljanja kadrov, registracijo delovnega časa, obračun plač ter kontrolo dostopa. 

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: