Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english
Webinar

[10.11.2021 WEBINAR]: Plačni informacijski sistem(i)

10. november 2021│ 14:00 - 15:00

[10.11.2021 WEBINAR]: Plačni informacijski sistem(i)

S prevzemom informacijskih podjetij specializiranih za obračunavanje plač (SPIN d.o.o. in Burdian d.o.o.) smo na ČETRTI POTI razširili nabor platform in vsebinsko opolnomočili poslovne rešitve na področju obračunavanja plač in kadrovske evidence. 

Zavedamo se, da stranke oz. uporabniki pričakujete enostavno integracijo programa za obračun plač v celovit kadrovski sistem in si želite rešitve, ki bo digitalizirala celoten kadrovski proces. Da boste to lahko dosegli, potrebujete CELOSTNO REŠITEV, ki bo digitalizirala in imela med seboj povezane vse ključne HR procese - od upravljanja in razvoja kadrov, do registracije in evidence delovnega časa in obračunavanja plač. 

V tem webinarju smo predstavili ključne prednosti uporabe oz. implementacije PLAČNEGA INFORMACIJSKEGA SISTEMA (PIS) kot integralnega dela platforme KADRIS 4 (Oracle podatkovna baza) ali platforme DYNAMICS 365 (MS Dynamics 365 Business Central), ki skupaj s kadrovskim in/ali registracijskim informacijskim sistemom omogoča napredno upravljanje in razvoj kadrov.

PROGRAM:

1. Uporabniki plačnega informacijskega sistema

  • Kdo so uporabniki oz. komu je namenjen?
  • Kaj uporabniki pričakujejo?
  • Zakaj podjetja / organizacije potrebujejo PIS?
  • Zakaj in kdaj je čas za menjavo PIS-a?
  • Kaj ponuja trg?

2. Cilji in podlage učinkovitega informacijskega sistema

  • Načini ugotavljanja delovne uspešnosti in napredovanja na delovna mesta
  • Namen poslovne stimulacije

3. Ključne lastnosti oz. prednosti skupne platforme za upravljanje kadrov, evidenco delovnega časa in obračunavanje plač

4. Sodobni tehnološki standardi

5. Platforme in portfolio poslovnih rešitev oz. produktov podjetja ČETRTA POT za obračunavanje plač

Prepletenost in koristi poslovnih procesov na skupni platformi s poudarkom na plačnem informacijskem sistemu je predstavil Edo Zukanovič, svetovalec in strokovnjak za IT sisteme obračunavanja plač v podjetju ČETRTA POT. Pridružila se nam je tudi Urša Lapajne, nova vodja prodaje produktov za obračunavanje plač in skrbnica ključnih strank v podjetju ČETRTA POT.

Če želite video posnetek do webinarja, nam pišite na prodaja@cetrtapot.si in posnetek vam bomo poslali po elektronski pošti.

Vsi video posnetki naših webinarjev so na voljo v spletni učilnici Akademija. Za dostop je potrebna registracija uporabniškega računa. 

Želim več informacij o tem

Povejte naprej:

l
f
t
Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...