Pojdi na glavno vsebino
english

Pravilnik o zasebnosti

Pravilnik o varstvu podatkov in zasebnosti

V podjetju Četrta pot, d. o. o., Kranj z vso resnostjo obravnavamo vašo zasebnost. Tretjim osebam ne razkrivamo nobenih podatkov, razen v obsegu, ki ga dovoljuje zakon. Podatkov o uporabnikih oziroma uporabi aplikacije ne razkrivamo. Podatke, ki jih zbiramo, agregiramo in jih uporabljamo samo v anonimizirani obliki in izključno za namen izboljšanja aplikacije (na primer za odpravljanje morebitnega prenehanja delovanja zaradi napake oziroma drugih težav).

Osebni podatki izvirajo iz aplikacije Kadris 4 oziroma RIS 4, ki deluje v zaledju in:

V primeru, da je aplikacija nameščena na strežnikih delodajalca, je delodajalec pravno zavezan k pravilnemu obravnavanju zasebnosti in varovanja podatkov v skladu z zakoni, ki veljajo v državi delodajalca. Podjetje Četrta pot, d. o. o., Kranj v takem primeru ne more biti in ne bo odgovorno za kršitev varnosti podatkov ali druge kršitve. Obrnite se na svojega delodajalca, da pridobite pravilnik o zasebnosti in varstvu podatkov.

V primeru, da je aplikacija nameščena na strežnikih podjetja Četrta pot, d.o.o, Kranj, so podatki obravnavani z najvišjo stopnjo zaupnosti in v skladu s slovenskimi in evropskimi zakoni, ki urejajo zasebnost in hranjenje podatkov. Vsi postopki so v skladu s certifikatom za upravljanje varnosti informacijskih sistemov ISO 27001:2013.

Več informacij o zasebnosti in varstvu podatkov lahko zahtevate po e-pošti na naslovu android@cetrtapot.si.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se