Pojdi na glavno vsebino
english

Certifikati in licence

Kakovost za nas ni le zbiranje certifikatov. Zavedamo se, da sta od kakovosti naših izdelkov in storitev odvisni zadovoljstvo in zvestoba naših kupcev ter s tem poslovna uspešnost in prihodnost našega podjetja.

Za zagotavljanje visoke kakovosti in učinkovitega delovanja naših izdelkov vse ključne postopke v razvoju, proizvodnji, izvedbi, servisiranju in vzdrževanju izvajamo z lastnimi redno zaposlenimi strokovnjaki. Pri tem skrbimo, da sta strojna in programska oprema vedno v največji možni meri izdelani iz preizkušenih in zanesljivih standardnih komponent.

Na področjih, kjer to ni mogoče, smo se povezali z vodilnimi svetovnimi proizvajalci informacijske tehnologije.

Podjetje Četrta pot je Agenciji za raziskovalno dejavnost registrirano kot razvojno-raziskovalna organizacija.


Certifikati BVQI

Certifikat ISO 9001:2008 in 27001:2005

V letu 2004 smo poslovanje našega podjetja uskladili z mednarodno priznanim standardom kakovosti in pridobili certifikat kakovosti ISO 9001:2000, ki nam ga je podelila certifikacijska hiša Bureau Veritas.

Leta 2010 smo izboljšali poslovanje ter pridobili certifikat kakovosti ISO 9001:2008, ki nadomešča certifikat iz leta 2004.

Smo nosilci mednarodnega certifikata ISO 27001:2013, s katerim izkazujemo urejenost pri upravljanju varovanja informacij oz. uvedbo ustreznih postopkov za varovanje informacij o poslovnih partnerjih in internih informacij.

Četrta pot je od leta 2017 nosilec certifikata ISO 27018:2014, vzpostavlja splošno sprejete nadzorne cilje, nadzor in smernice za izvajanje ukrepov za varovanje osebnih podatkov v oblaku.


Certifikati SIQ

Vsi naši sistemi za pristopno kontrolo so skladni s standardom SIST EN 50133-1 (razred 3, kategorija B), ki je zahtevan tudi v "Sklepu o določitvi pogojev za varnostnotehnično opremo, ki se sme vgrajevati v varnostna območja" (ULRS 94/2006) in "Pravillniku o določitvi varnostnih standardov poslovanja sodišč" (ULRS 41/07). 

Vsi naši izdelki na področju strojne opreme so atestirani pri SIQ v Ljubljani.


SQ Slovenska kakovost

V letu 2016 smo pridobili znak kakovosti Slovenska kakovost SQ, razpoznavni znak vrhunske kakovosti in slovenske ustvarjalnosti, za dva ključna produkta naših sistemov:

Certifikat SQ - Informacijski sistem Kadris 4

Informacijski sistem Kadris 4, št. certifikata: CS 001A/2016

Certifikat SQ - Registracijski terminal TA-500

Registracijski terminal TA-500, št. certifikata CP 001B/2016

Certifikati Oracle

Naše pridobljeno tehnično znanje potrjujejo certifikati Oracle Gold Specialized Partner, Oracle Business Partnership Alliance, Oracle Certified Solution Partner.


Certifikat bonitetne odličnosti

Bonitetna hiša Bisnode je našemu podjetju podelilo Certifikat bonitetne odličnosti za poslovno leto 2011. Certifikat potrjuje, da naše podjetje spada v skupino 1 odstotka slovenskih poslovnih subjektov, ki so upravičeni do uporabe statusa A kot simbola ocene bonitetne odličnosti.


Licence

Čeprav je le manjši del dejavnosti našega podjetja povezan z varovanjem oseb in premoženja, smo s strani Ministrstva za notranje zadeve v skladu z Zakonom o zasebnem varovanju leta 2007 pridobili licenci:

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se