Na letošnjem sejmu potrošniške tehnologije CES 2016 v Las Vegasu, ki velja za sinonim svetovnega prikaza tehnoloških inovacij, je bila s svojo opremo prisotna tudi Četrta pot.

Vsako leto se smetana ponudnikov potrošniške tehnologije zbere v ameriškem Las Vegasu na sejmu CES 2016, ki velja prvo lastovko novosti potrošniške tehnologije na vseh področjih: zabava, avtomobilizem, dom, šport, zdravje, robotika ... Kdor ima pokazati kaj novega, inovativnega, kar bo krojilo tehnologijo v prihajajočem letu, to pokaže na sejmu CES.

Na letošnjem CES 2016, ki je potekal med 6. in 9. januarjem, je svoje novosti predstaviljalo tudi podjetje NXP Semiconductors, s katerim naše podjetje sodeluje že vrsto let. Demonstracijo tehnologij NFC (near field communication) in Desfire EV1 (brezkontaktne identifikacijske tehnologije) so prikazali na naših registracijskih terminalih TA-500 ter čitalnikih ID kartic CM03.

NXP Semiconductos je eden od treh inventorjev NFC tehnologije (poleg Nokie in Sonya) in tudi vodilni dobavitelj v obliki Mifare in DESFire kartic, bančnih brezkontaktnih kartic, biometričnih potnih listov ter večine telefonov, opremljenih z NFC tehnologijo (večina Android telefonov, Apple iPhone 6 ...).

NXP se je tako že drugič odločil za demonstracijo novosti z našo opremo - leta 2008 je na sejmu Cartes v Parizu prikazal novosti v tehnologiji Mifare Plus.

Za naše podjetje je taka poteza dokaz, da usmerjamo moči našega razvoja v pravo smer in z njim dosegamo vrhunske rezultate.


Demonstracija tehnologije NFC na registracijskem terminalu TA-500 Četrta pot:


Nekaj odzivov s Twitterja:

 

 

 

 

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: