Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

Rezervacije virov in Evidenca relacij

Rezervacije virov

Rezervacije virov

Programski modul Rezervacije virov omogoča rezervacijo, večji pregled in smotrno uporabo delovnih sredstev, kot so: službena vozila (avtomobili, delovni stroji), delovna oprema (projektor­ji, GPS-naprave, zaščitna oprema) in prostori (sejne sobe, predavalnice).

Rezervacija službenega vozila se izvede v mo­dulu Potni nalogi, v katerem je tudi kontrola, da istega vozila ni možno rezervirati za isti časovni interval, in sistem e-obveščanja o rezervaciji vira. 

Želim več informacij o tem

Evidenca relacij

Evidenca relacij

Beleženje evidence relacij se izvede na podlagi vnesenega in re­zerviranega službenega vozila v modulu Potni nalogi. Po zaključku službene poti se v modul Evidenca relacij vnesejo podatki o opravljeni relaciji, na podlagi katerih se obračuna kilometrina.

V Evidenci relacij se beležijo podatki o datumu opravljene relacije, lokacija in čas opravljene relacije, začetno in končno stanje štev­ca ter število prevoženih kilometrov. Na podlagi zabeleženih evidenc relacij sistem omogoča izpis Mesečnega evidenčnega lista za osebo in Mesečnega evidenčnega lista evidenc relacij.

Želim več informacij o tem

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...