Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english Blog

Registracija s pametnim telefonom

Delo, ki večinoma poteka na terenu, je nemogoče meriti na klasičen način. Registracija s pametnim telefonom je enostaven in poceni način evidentiranja in spremljanja dela vaših zaposlenih na terenu. Predstavljamo mobilne rešitve za evidentiranje dela na terenu, kjer ni mogoče namestiti registracijskih terminalov.

Registracija delovnega časa s pametnim telefonom

Registracija s pametnim telefonom

S pametnim telefonom je evidentiranje prisotnosti dostopno od koderkoli. Delo na terenu lahko enostavno evidentirate z mobilnim telefonom z uporabo spletnega vmesnika ali ID nalepk.

Več informacij »

WatchRIS – evidentiranje varnostnih in drugih obhodov

Evidentiranje varnostnih obhodov s pametnim telefonom

Nerodne in drage prenosne terminale za varnostnike lahko nadomestite z običajnim pametnim telefonom, s katerim bo varnostnik evidentiral obhode.

Več informacij »

ConfRIS – evidentiranje obiskovalcev na prireditvah

Registracija obiskovalcev s pametnim telefonom

Obiskovalce lahko evidentirate tudi s pametnim telefonom, npr. na prireditvah, konferencah ... in tako poenostavite delo vaših receptorjev in hostes.

Več informacij »


MobiRIS – evidentiranje individualnega dela na terenu


Registracija delovnega časa s pametnim telefonom (MobiRIS)

MobiRIS – registracija delovnega časa na terenu

MobiRIS je mobilna rešitev za evidentiranje prisotnosti s pametnimi NFC telefoni za zaposlene, ki delo opravljajo na različnih lokacijah po terenu. Namenjena je delavcem, ki svoje delo večinoma opravljajo po terenu na stalnih lokacijah.

V primerjavi z delom na lokaciji podjetja, kjer se zaposleni registrirajo na stacionarnem terminalu, spremljanje dela vaših zaposlenih na terenu predstavlja veliko večji izziv.

Vaš zaposleni se bo na terenu enostavno evidentiral s svojim prenosnim telefonom, na katerem bo aplikacija MobiRIS, ki omogoča:

 • registracijo s pametnim NFC telefonom na poljubnem številu različnih lokacij,
 • izbiro različnih vrst registracij oz. dogodkov iz vašega nabora,
 • neposredno spremljanje dela vaših zaposlenih na terenu.

Vsi podatki se preko mobilnega prenosa podatkov prenašajo v centralno bazo oz. sistem Kadris 4.

Vaši delavci delo opravljajo večinoma na terenu in bi jih radi učinkovito spremljali?

Želim več informacij o tem

 

Primer iz prakse: SPREMLJANJE OSKRBE NA DOMU

Vodenje oskrbe na domu v enem od večjih zavodov v Sloveniji je včasih potekalo povsem ročno, z dnevnim izpolnjevanjem listov, ki jih je konec vsakega meseca vodja pregledal, preračunal in prepisal za izdajo faktur. Z rešitvijo MobiRIS smo poskrbeli, da je vodenje oskrbe na domu bolj ažurno, saj vodja neposredno spremlja delo svojih oskrbovalcev na terenu, jih po potrebi premešča na druge lokacije. Oskrbovalci se namreč s pametnimi NFC telefoni evidentirajo pri svojih strankah. Ročno delo konec meseca ni več potrebno, saj so vse evidence v elektronski obliki in preračun avtomatiziran.


Registracija skupinskega dela s pametnim telefonom (RemoteRIS)

RemoteRIS – evidentiranje skupinskega dela na terenu

RemoteRIS je rešitev za evidentiranje dela delovnih skupin na terenu s pomočjo pametnih mobilnih telefonov z NFC tehnologijo.

Rešitev vam omogoča, da natančno vodite delo vaših ekip in v živo spremljate podatke o tem, kdo, kje in kako se je evidentiral. RemoteRIS v praksi deluje tako, kot bi registracijski terminal namesto na steno vgradili v mobilni telefon.

Vodja ekipe je opremljen s pametnim NFC mobilnikom z aplikacijo RemoteRIS, ki omogoča registracijo razičnih dogodkov in oseb:

 • vodja se s svojo osebno ID kartico registrira na telefonu, da potrdi začetek dela,
 • vodja se s telefonom registrira na lokaciji, ki je opremljena z ID elementom (ponavadi z NFC nalepko),
 • zaposleni se s svojimi ID karticami registrirajo pri vodji na telefonu,
 • RemoteRIS omogoča registracijo klasičnih dogodkov, kot so redno ali izredno delo, malico, privatne in službene izhode ...

Vsi podatki se preko mobilnega prenosa podatkov prenašajo v centralno bazo oz. sistem Kadris 4.

Bi radi natančno in v živo spremljali prisotnost vaših ekip in vas pred tem zanima, kaj potrebujete za začetek spremljanja?

Želim več informacij o tem

Primer iz prakse: REGISTRACIJA ZA EKIPE MONTERJEV

Gradbeno in inženirsko podjetje ima ekipe monterjev, ki dnevno opravljajo delo na gradbiščih na različnih lokacijah po Sloveniji. Ker na gradbiščih ni infrastrukture, ki bi omogočala klasično registracijo delovnega časa, se ekipe poslužujejo registriranja s pametnimi telefoni in RemoteRIS aplikacijo. Ta jim omogoča, da se na telefonu, katerega skrbnik je vodja ekipe, evidentirajo tako delavci, kot vodja, hkrati pa omogoča evidentiranje posamezne lokacije. V nadzorni sistem Kadris 4 se stekajo podatki o tem, kdo, kdaj in kje se je evidentiral (lokacije označimo z NFC nalepkami, aplikacija RemoteRIS pa omogoča tudi evidentiranje GPS koordinat posamezne registracije).


Evidentiranje varnostnih obhodov s pametnim telefonom (WatchRIS)

WatchRIS – evidentiranje varnostnih in drugih obhodov

WatchRIS je informacijska rešitev za spremljanje varnostnih in drugih obhodov z mobilnim telefonom, ki deluje s pomočjo NFC tehnologije, vgrajene v telefon.

Bistvena razlika med klasičnimi obhodnimi rešitvami je zamenjava obhodnega terminala s pametnim telefonom, na katerem je nameščena namenska aplikacija WatchRIS. Podatki o registraciji na kontrolnih točkah se neposredno prenašajo v nadzorni sistem, kjer nadrejeni lahko v živo spremlja delo varnostnika.

Prednosti telefonskega obhodnika WatchRIS:

 • pregled dogajanja na obhodu v živo (iz nadzorne pisarne),
 • takojšen prenos podatkov o registraciji na posamezni kontrolni točki,
 • možnost takojšnjega obveščanja s telefonskim klicem ali SMS sporočilom v primeru nevarnosti,
 • možnost posnetka in pošiljanje slike,
 • preprečimo možnost prevare in poneverbe podatkov,
 • cenovno ugodna rešitev.

Bi radi imeli točen in neposreden vpogled v delo varnostnikov?

Želim več informacij o tem

Primer iz prakse: NADZOR DEŽURNIH OBHODOV V KEMIČNI TOVARNI

V kemični tovarni, kjer že uporabljajo naš sistem za registracijo delovnega časa ter kontrolo dostopa, so želeli vzpostaviti učinkovito opravljanje varnostnih obhodov. Namesto zunanje varnostne službe so vzpostavili dežurstva za zaposlene. Za pomoč pri evidentiranju jim služijo en dežurni pametni NFC telefon z aplikacijo WatchRIS, identifikacijske točke v obliki NFC nalepk ter sistem Kadris 4. Zaposleni, ki je dežurni, prevzame pametni telefon in se s svojo identifikacijsko kartico evidentira na telefonu. S tem naročnik dobi podatek, kdo opravlja varnostni obhod. Identifikacijske točke oz. NFC nalepke so nalepljene na ključnih varnostnih točkah po tovarni, ki jih mora dežurni obiskati v točno določenem zaporedju ter se na njih evidentirati s pametnim telefonom. V sistemu Kadris 4 naročnik lahko neposredno spremlja posamezni obhod dežurnega delavca in sprejema njegova sporočila.


Evidentiranje obiskovalcev s pametnim telefonom (ConfRIS)

ConfRIS – evidentiranje obiskovalcev na prireditvah

ConfRIS je rešitev za spremljanje obiskovalcev na prireditvah. Hostese oz. redarji na vhodu v prireditveni prostor s pomočjo pametnega telefona in aplikacije ConfRIS evidentirajo obiskovalce, ki imajo ID kartico oz. drug ID element kot vstopnico za prireditev.

Na dogodkih (konference, seminarji, delavnice, koncerti, družabni dogodki ...) lahko spremljate tako obiske posameznih predavanj, kot obiske restavracije za potrebe obračuna stroškov.

Vsak prostor na dogodku je lahko opremljen z ID elementom (npr. NFC nalepko)

V programu, ki poganja aplikacijo, lahko vodite naslednje podatke:

 • seznam udeležencev, hostes in redarjev ter njihovih karticah,
 • NFC telefone oz. tablice, preko katerih registrirate obiske,
 • seznam prostorov, kjer se opravlja registracija obiskovalcev,
 • posamezni obiski predavanj, obrokov, zabav ... za obračun stroškov posamezniku.

Pripravljate dogodek in bi radi učinkovito spremljali obiskovalce in obračunali stroške?

Želim več informacij o tem

Primer iz prakse: SPREMLJANJE OBISKOVALCEV NA IBM KONFERENCI

Na IBM konferenci smo organizatorju z rešitvijo ConfRIS omogočili spremljanje obiskovalcev na posameznih predavanjih, v restavraciji in na spremljajočih družabnih dogodkih. Hostese, ki so evidentirale obiskovalce na vhodih v predavalnice oz. restavracijo, so bile opremljene s pametnimi NFC telefoni z nameščeno aplikacijo ConfRIS. V okviru aplikacije smo organizatorju omogočili tudi anketiranje obiskovalcev za oceno predavanj. V nadzornem sistemu smo poskrbeli za prijavo udeležencev, izdajo ID kartic oz. vstopnic ter statistiko podatkov.


Tehnologija prihodnosti (NFC)

Near Field Communication, krajše NFC, je visokofrekvenčna komunikacijska tehnologija kratkega dosega, ki omogoča izmenjavo podatkov na razdalji do 10 cm. Tehnologija je osnovana na standardu ISO/IEC 14443 in združuje pametno kartico in čitalec v eno napravo. NFC-naprava lahko komunicira tako z obstoječimi karticami in čitalci, narejenimi po standardu ISO/IEC 14443, kot z drugimi NFC-napravami. (vir: Wikipedija)

Več o NFC tehnologiji:


... da bo tudi delo na terenu evidentirano.

Imate tudi vi zaposlene, ki delo opravljajo na terenu in vam trenutno stanje nudi premalo informacij? Če bi radi izboljšali svoj nadzor nad delom vaših zaposlenih, vam z veseljem pomagamo. Prepričani smo, da bomo našli pravo rešitev.

Pokličite nas na 04 280 66 60 ali nam pišite na prodaja@cetrtapot.si, da skupaj poiščemo pravo rešitev za vas.

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se