Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

Prevozi na delo

Prevozi na delo

Modul Prevozi na delo v registracijskem informacijskem sistemu KADRIS 4 omogoča izračun nadomestila za prevoz na delo z upoštevanjem vseh vrst prevoza zaposlenega na delovno mesto in domov, vključno z možnostjo upoštevanja sprememb delovnega mesta.

Koristi za podjetja:

  • enkraten vnos podatkov, odprava ročnega dela in zmanjšanje možnosti napak
  • zmanjša ure za administracijo
  • hitrejše izvajanje nalog
  • večja zmogljivost delovne sile
  • celovit pregled nad stroški zaposlenega za pripravo letnih poročil in načrtovanje proračunov

Opis funkcionalnih rešitev:

Za vsakega zaposlenega se vnese izjava in pripadajoča relacija na poti, po kateri zaposleni prihaja na delo na posamezno lokacijo opravljanja dela in domov. Za posameznega zaposlenega se lahko vnese toliko izjav, kolikor lokacij opravljanja dela ima. Sistem na podlagi registracije na posamezni lokaciji izračuna nadomestilo za prevoz v znesku. Pri tem sistem upošteva takšno kombinacijo prevozov, ki je ob upoštevanju vnesenih izjav za delodajalca z vidika zmanjševanja stroškov najugodnejša.

Osnova obračunavanja prevozov je izjava, ki opredeljuje naslov bivališča zaposlenega, naslov delovnega mesta in razdaljo med njima, pri čemer je upoštevana možnost uporabe javnega prevoza ali zasebnega prevoznega sredstva. Za posameznega zaposlenega je možno vnesti več izjav, s čimer lahko pokrijemo več lokacij, če delo poteka na več lokacijah. Za vsako izjavo je potrebno navesti podatke o relacijah, ki podrobno opredeljujejo pot zaposlenega od njegovega bivališča do delovnega mesta. Podatki o relacijah so povezani s cenikom, ki vsebuje vrste in cene prevozov.

a.) Vrste prevozov predstavlja prevoz z medkrajevnim avtobusom, mestnim avtobusom, vlakom, osebnim avtom oziroma drugimi javnimi ali zasebnimi prevoznimi sredstvi.

b.) Cene prevozov se obračunajo na podlagi veljavnih cenikov relacij javnih prevozov ali cena zmanjšane kilometrine na osnovi procenta cene neosvinčenega bencina. Cenike se v aplikaciji ureja ročno.

Na podlagi registriranih dogodkov prihodov na delo in odhodov z dela bo sistem za izračun stroškov prevozov na delo uporabil ustrezno izjavo in obračunal stroške zaposlenega.

Želim več informacij o tem

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...