Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

Potni nalogi

Potni nalogi omogočajo digitalno upravljanje celotnega procesa službene odsotnosti - od napovedi in odobritve do izplačila stroškov v našem ali zunanjem plačnem sistemu. Potni nalogi v sistemu KADRIS 4 dodatno omogočajo tudi rezervacijo virov oz. službenih vozil, upravljanje voznega parka ter evidenco relacij s pripadajočimi poročili. Glede na obseg uporabe na strani podjetja oz. organizacije, lahko izbirate med OSNOVNIMI ali NAPREDNIMI vsebinami POTNIH NALOGOV.

Osnovni modul Potni nalogi 

Osnovni modul Potni nalogi

Osnovni modul omogoča najavo in odobritev službenih poti oz. večdnevnih potnih nalogov doma ali v tujini, vključno z obračuni. Vključuje šeststopenjski proces od najave in odobritve do izplačila stroškov oz. integracije z zunanjim plačnim sistemom in v vsakem koraku omogoča komunikacijo po e-pošti. Z elektronskim potnim nalogom zaposleni napove svojo službeno pot (enodnevno ali ponavljajočo, za Slovenijo ali tujino), vodja najavo odobri oz. zavrne, po končani poti zaposleni vnese obračun poti oz. dodatne stroške na poti (parkirnina, prenočišče ...) in opcije za znižanje potnega naloga (zajtrk, kosilo, večerja). Sledi potrditev obračuna na strani vodje in izplačilo oz. likvidacija stroškov.

Želim več informacij o tem

 

Napredni modul Potni nalogi 

Napredni modul Potni nalogi

Napredni modul vključuje poleg najave in odobritev službenih poti, večdnevnih potnih nalogov doma ali v tujini ter obračune stroškov še 2 dodatni funkcionalnosti, in sicer:

  • Upravljanje voznega parka z rezervacijo virov oz. službenih vozil

Z upravljanjem voznega parka se ukvarja oseba, ki je odgovorna za tehnično skrbništvo in evidenco voznega parka na strani naročnika. Napredni modul omogoča zaposlenim rezervacijo službenih vozil (avtomobilov, delovnih strojev,…). To pomeni, da vsebuje sistem kontrole, da istega vozila ni možno rezervirati za isti časovni interval in sistem e-obveščanja o rezervaciji vozila. Ob ureditvi rezervacije vozila sistem kreira potni nalog za vozilo, na katerem so lahko dodani in povezani vsi potni nalogi potnikov v vozilu.  

  • Evidenco relacij

Beleženje evidence relacij se izvede na podlagi vnesenega in rezerviranega službenega vozila. Po zaključku službene poti se v polje Evidenca relacij vnesejo podatki o opravljeni relaciji, na podlagi katerih se obračuna kilometrina. V Evidenci relacij se beležijo podatki o datumu opravljene relacije, lokacija in čas opravljene relacije, začetno in končno stanje števca ter število prevoženih kilometrov. Na podlagi zabeleženih evidenc relacij sistem omogoča izpis mesečnega evidenčnega lista za osebo in mesečnega evidenčnega lista evidenc relacij.

Želim več informacij o tem

 

KORISTI digitalizacije Potnih nalogov

Potni nalogi

Slika: KADRIS 4: RIS - Potni nalogi

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...