Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

Planiranje in razporedi

Planiranje in razpored dela

Pri razporejanju velikega števila zaposlenih v različne izmene ter na različna delovišča ali delovna mesta, je ročno razporejanje na papir preveč zamudno in naporno. Rešitev za tovrstne primere je modul Planiranje in razporedi, ki omogoča zaposlenim registracijo delovnega časa samo ob prihodu in odhodu, nato pa modul samodejno razporeja in sešteva čas zaposlenih po različnih deloviščih ali delovnih mestih. 

Enostavno izdelajte tedenski, mesečni ali letni plan za vse vaše zaposlene. Planirate lahko po urnikih, deloviščih in delovnih mestih. Sistem bo s kontrolami zakonskih omejitev poskrbel, da se pri planiranju ne boste zmotili.

Ključne lastnosti:

  • Tedensko, mesečno ali letno planiranje.
  • Generiranje plana za poljubno obdobje.
  • Uporaba bližnjic za hitro in enostavno delo.
  • Hitri popravki plana na dnevni ravni.
  • Sledljivost vseh sprememb plana.
  • Povezava plana z registracijo delovnega časa.
  • Kontrole zakonskih omejitev.

Z optimizacijo zahtev po posameznih deloviščih modul omogoča načrtovanje potreb za nemoten potek delovnih procesov in najboljšo možno izkoriščenost delovnega časa zaposlenih.

Komu je namenjen modul? 

Podjetjem in organizacijam, ki se soočajo z večizmenskimi delovnimi procesi, dinamičnimi razporedi dela, zakonskimi in internimi omejitvami razporedov ter kompleksnemu sistemu obračunavanja plač. Posebej ga priporočamo za bolnišnice, zdravstvene domove, domove za ostarele, socialno skrbstvo, turizem in proizvodnjo z večizmenskim delom.

Želim več informacij o planiranju

 

Če vam sedanji način registracije ne pokriva celotnega procesa in imate še vedno preveč dela z razporejanjem, potem pokličite katerega od naših poslovnih partnerjev in se prepričajte, da lahko rešite precejšnji del vaših trenutnih težav.

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Želim ponudbo za to rešitev

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...