Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

Registracija delovnega časa

Osnovna registracija delovnega časa je paket, sestavljen iz funkcionalnosti, ki avtomatizirajo celotni proces upravljanja delovnega časa. Te funkcionalnosti predstavljajo osnovo, ki jo potrebuje kadrovska ali administrativna služba za vpeljavo registracije delovnega časa zaposlenih.

Po vnosu osnovnih matičnih podatkov vsakega zaposlenega sledi osnovno ali napredno upravljanje prisotnosti in odsotnosti. Prisotnost se v sistemu zabeleži samodejno ob registraciji delovnega časa zaposlenega. Če se zaposleni pozabi registrirati ali je naredil napako, lahko pooblaščeni urednik (skrbnik) nepravilnost ročno popravi v urejevalniku.

Registracija delovnega časa omogoča tudi evidenco dela na projektih. Uporabnik pri registraciji vnese številko projekta in število ur na posameznem projektu ali več projektov hkrati. 

S samopostrežnim beleženjem dopusta in vgrajeno kontrolo, s katero sistem najprej upošteva lanski in nato letošnji dopust, je omogočen ažurni vpogled v realno stanje dopusta zaposlenih. 

Obdelave podatkov, izdelave poročil in seznamov za posamezne zaposlene ali skupine zaposlenih po oddelkih predstavljajo odlično digitalno orodje za pripravo kakovostnih informacij in grafikonov, namenjenih vodstvu za analizo in podporo odločanju.

Bolniški list omogoča spremljanje in izračun različnih vrst bolniških odsotnosti, saj omogoča ročni prepis podatkov iz elektronskega bolniškega lista (eBOL), spremljanje bolniških odsotnosti, samodejni preračun vrste plačil in izdelavo zahtevka za refundacijo. 

Registracija delovnega časa

Slika: KADRIS 4: RIS - Registracija delovnega časa 

Želim več informacij o tem

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...