Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

Osnovna registracija delovnega časa

Osnovna registracija delovnega časa je paket, sestavljen iz posameznih funkcionalnosti, ki avtomatizirajo celoten proces upravljanja delovnega časa. Te funkcionalnosti predstavljajo osnovo, ki jo potrebuje kadrovska ali administrativna služba za vpeljavo registracije delovnega časa zaposlenih.

Po vnosu osnovnih matičnih podatkov vsakega zaposlenega sledi osnovno ali napredno urejanje prisotnosti in odsotnosti. Prisotnosti se v sistemu zabeležijo ob vsakokratni registraciji delovnega časa posameznega zaposlenega. Če se zaposleni pozabi registrirati ali je naredil napako, lahko urednik (skrbnik) to ročno popravi v urejevalniku, do katerega zaposleni nimajo dostopa.

Z ročnim beleženjem dopusta in vgrajeno kontrolo, s pomočjo katere sistem najprej upošteva lanski in nato letošnji dopust, se omogoča ažuren vpogled v realno stanje dopusta vseh zaposlenih.

Spremljanje in izračun različnih vrst bolniških odsotnosti je zamudno, zato je v pomoč elektronski bolniški list, ki omogoča prepis podatkov z bolniškega lista, spremljanje bolniške odsotnosti, samodejni preračun vrste plačil bolniške odsotnosti in izdelavo zahtevka za refundacijo.

Obdelave podatkov, izdelave izpisov in seznamov posameznega zaposlenega ali skupin zaposlenih po oddelkih predstavljajo odlično digitalno orodje za pripravo kakovostnih grafikonov in poročil, namenjenih vodstvu za analizo in nadaljnje poslovne odločitve.

Želim več informacij o tem

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Želim ponudbo za to rešitev

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...