Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

Načini registracije delovnega časa

Različni načini evidentiranja delovnega časa zatogavljajo optimizacijo stroškov dela. Glede na naravo vašega dela ter posebnosti v vašem podjetju oz. organizaciji vam bomo pomagali izbrati najbolj učinkovito rešitev za optimizacijo vašega dela.

Registracija s pametnim telefonom

Mobilna aplikacija KADRIS 4 Mobile

KADRIS 4M je mobilna aplikacija za registracijo delovnega časa zaposlenih. Omogoča hitro dostopen, natančen, varen in enostaven način registracije prihodov, odhodov in drugih dogodkov kjerkoli in kadarkoli - v podjetju ali izven njega oz. kjerkoli. Za namestitev potrebujete pametni telefon z originalnim operacijskim sistemom Android 5.1+ s funkcijo NFC ali iPhone 7+ z operacijskim sistemom iOS 11+ in informacijski sistem KADRIS 4. Aplikacijo brezplačno namestite iz trgovine Google Play ali App Store, opravite registracijo (prijavo) pametnega telefona v informacijski sistem KADRIS 4 in ga začnete uporabljati kot registracijski medij. Deluje tudi v primeru, ko ni spletnega ali mobilnega omrežja, saj se podatki ob ponovni prijavi v omrežje samodejno zabeležijo.

Več informacij o mobilni aplikaciji KADRIS 4M: TUKAJ.

Želim več informacij o tem

Registracija s kartico

Registracija delovnega časa s kartico

Najbolj praktičen, enostaven in najpogostejši način evidentiranja delovnega časa je še vedno klasična registracija s kartico na registracijskem terminalu oz. registrirni uri.

Visoko zmogljiv registracijski terminal TA-500 zmore evidentirati velike fluktuacije zaposlenih ob jutranjih in popoldanskih konicah. Za enostavno uporabo skrbijo urniki, kamor so razporejeni zaposleni, da jim ni treba ob vsaki registraciji uporabljati tipk na terminalu - te zaposleni uporabljajo le ob evidentiranju izrednih dogodkov (službeni, privatni izhodi ...).

Prednosti registracije s kartico:

  • Ker je ta način najbolj praktičen.
  • Ker je daleč najbolj zanesljivo.
  • Ker je najhitrejši način evidentiranja.
  • Ker je zakonsko najbolj sprejemljivo.

Za boljši izkoristek registracije priporočamo:

Želim več informacij o tem


Spletna registracija 

Spletna evidenca prisotnosti

Spletna registracija delovnega časa omogoča zaposlenim vnos evidence delovnega časa prek računalnika. Zaposleni se prijavi v aplikacijo s svojim uporabniškim imenom in geslom ter tako evidentira svoj prihod, odhod ter različne vrste dela. Spletna registracija omogoča uporabniku tudi vnos opisa svojega dela.

Primerna je predvsem za lokacije z manjšim številom zaposlenih, kjer namestitev klasičnih registrirnih mest z identifikacijskimi karticami ne bi bila ekonomična.

Imate tudi vi izpostave z manjšim številom zaposlenih ali vam klasična registracija ne odgovarja?

Želim več informacij o tem


Video nadzor registracije 

Video nadzor registracij

Nadzor registracije s kamerovideo nadzor registracije delovnega časa omogoča, da s pomočjo IP-kamere shranite posnetek vsakega registriranega dogodka na terminalu, ki se shrani v bazo z ostalimi dogodki.

S tem boste rešili morebitne poskuse zaposlenih, da bi si med sabo izmenjevali kartice in tako 'ponarejali' registracije.

Vas zanima, kako uspešna je ta rešitev v podjetjih, kjer jo uporabljajo?

Želim več informacij o tem

 

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Želim ponudbo za to rešitev

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...