Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

Pravno obvestilo

To spletno stran upravlja podjetje Četrta pot, d.o.o., Kranj. Trudimo se, da na njej vedno objavljamo le prave in uporabne informacije, vendar kljub temu ne zagotavljamo popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov. Zato tudi ne prevzemamo nobene odgovornosti za posledice, ki jih povzročijo informacije na tej spletni strani ali nedelovanje spletne strani, vključno s kakršnokoli materialno ali nematerialno poslovno škodo.

Podjetje Četrta pot, d.o.o., Kranj ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne računalniške viruse, ki bi se obiskovalcem prenesli s to stranjo. Zato svetujemo, da se uporabniki pred nevarnostjo okužbe ustrezno zavarujejo pred prenosom informacij s te spletne strani.

Povezave do drugih spletnim strani so namenjene izključno informiranju obiskovalcev in nad njimi nimamo nobenega nadzora. Zato v primeru povezav te strani z drugimi spletnimi stranmi ne jamčimo za njihovo delovanje in vsebino. Prav tako ne zagotavljamo točnosti podatkov v zvezi z izdelki in storitvami, ki jih predstavljajo in nudijo druge spletne strani. Vsak dostop do teh strani obiskovalci izvajajo na lastno odgovornost.

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev naših spletnih strani zelo pomembna. Zato so vsi podatki, ki jih pridobimo s to stranjo, namenjeni izključno za interno uporabo. Vse osebne podatke bomo hranili v tajnosti in jih ne bomo posredovali nikomur brez vašega predhodnega privoljenja. Če prejemate nezaželeno predstavitveno gradivo, vas prosimo, da nas o tem obvestite na naslov info@cetrtapot.si.

Predstavitve, ki jih vsebuje ta spletna stran, niso ponudbe za prodajo izdelkov in storitev našega podjetja, ki jih nudimo izključno na podlagi izdanih ponudb in sklenjenih pogodb ali prejetih pisnih naročil. Prav tako si pridržujemo pravico do spremembe vseh podatkov, ki se nahajajo na tej spletni strani.

Če to spletno stran obiskujete izven Slovenije, morate upoštevati zakonodajo, ki velja v Sloveniji, saj so vsi podatki in pogoji sestavljeni v skladu z zakoni, ki veljajo v naši državi. V primeru sodnega spora v zvezi s to spletno stranjo je pristojno sodišče v Kranju.

Avtorske pravice za vsebino te spletne strani so last podjetja Četrta pot, d.o.o., Kranj,  zato jih obiskovalci lahko prenašajo in razmnožujejo zgolj v informativne namene.

Z uporabo te spletne strani obiskovalec potrjuje, da sprejema opisane pogoje in se z njimi strinja.

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...