Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

O podjetju

Smo vodilno slovensko IT-podjetje, specializirano za vrhunske kadrovske, registracijske in plačne sisteme ter sisteme e-vozovnic javnega potniškega prometa. Tako strojna oprema kot programske rešitve so plod lastnega razvoja in izdelave.

Že 30 let smo pomemben akter v razvoju gorenjske prestolnice. Zaposlujemo okoli 90 strokovnjakov, ki vedno znova dokazujejo sposobnost slediti sodobnim tehnološkim trendom na področju razvoja in izdelave strojne opreme, elektronike, naprednih identifikacijskih tehnologij in programskih rešitev.

Smo prvi med slovenskimi ponudniki spletnih rešitev, ki digitalizirajo kadrovske, registracijske, identifikacijske in tudi plačne procese na enotni platformi, imenovani KADRIS 4.

Naše poslanstvo je uvajanje uporabnikom prilagojenih, sodobnih in funkcionalnih IT-rešitev, ki podjetjem in organizacijam omogočajo učinkovito sledenje oziroma prilagajanje tržnim in zakonskim spremembam. Vse naše rešitve (tako programi kot strojna oprema) so naše avtorsko delo, imamo lasten razvoj, proizvodnjo, servis, izobraževanje in podporo. Zato lahko podjetjem nudimo ustrezne rešitve, skladne z lokalno zakonodajo in združljive z obstoječimi sistemi.

Skrben odnos in zanesljivost nam zagotavljata dolgoročno sodelovanje z našimi poslovnimi partnerji. Našim poslovnim rešitvam zaupa 800 slovenskih podjetij in organizacij različnih velikosti v zasebnem in javnem sektorju.

»Naš cilj je digitalizirati celoten proces vodenja zaposlenih, izboljšati učinkovitost delovanja in uspešnost poslovanja vaše organizacije.«

Zaposleni podjetja Četrta pot

Predstavitev podjetja Četrta pot:

Podpora uporabnikom

PROGRAMSKA PODPORA:

 04 280 66 22
 podpora@cetrtapot.si

PODPORA STROJNE OPREME:

 04 280 66 20 
 servis@cetrtapot.si

NAROČANJE KARTIC:

 04 280 66 17
 kartice@cetrtapot.si

PRODAJA in NAROČILA:

 04 280 66 60
 prodaja@cetrtapot.si

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...