Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

Dosežki

Zlata nit  finalist

"Zlata nit je medijsko-raziskovalni projekt časnika Dnevnik. Kot eden osrednjih medijev Republike Slovenije časnik Dnevnik s promocijo podjetniške inovativnosti, primerov dobrih praks na področju zaposlovanja ter kakovosti delovnih mest nosilce uveljavlja kot zgled in navdih poslovnega in širšega okolja.

Z medijsko-raziskovalnim projektom Zlata nit – izborom najboljšega zaposlovalca, želimo vplivati na dinamičen razvoj zaposlenih in organizacij ter prispevati h konkurenčnosti slovenskega gospodarstva." (Dnevnik)

Zlata nit 2015 - finalisti med srednjimi podjetji
Zlata nit 2015 finalisti med srednje velikimi podjetji

Podjetje Četrta pot že od leta 2007 sodeluje pri projektu Zlata nit. V letih 2007 in 2008 smo se uvrstili med 101 najboljšega zaposlovalca v Sloveniji, v letih 2009, 2010 in 2015 pa med 7 finalistov izbora.


Gorenjska Gazela  finalist

Gazela je projekt časopisnega podjetja Dnevnik, pri katerem posebna komisija vsako leto v šestih regijah izmed 100 najhitreje rastočih podjetih izbere po deset podjetij in z njihovimi ustanovitelji oziroma direktorji opravi krajši razgovor. Nato izbere tri najboljše v regiji in regijsko gazelo. Zmagovalci iz vseh regij se vsako leto potegujejo za zlato, srebrno in bronasto gazelo.

Gorenjska gazela 2007 - finalisti
Četrta pot finalist Gorenjske Gazele 2007

Na podlagi glavnega kriterija, rasti prodaje v obdobju 2001-2006 ter drugih finančnih podatkov in poslovnih dosežkov od ustanovitve podjetja do danes, se je Četrta pot uvrstila med tri nominirance (skupaj s podjetjema Seaway in Učila International) za Gorenjsko gazelo 2007 oz. najboljše hitro rastoče podjetje na Gorenjskem.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...