Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

Certifikati

Kakovost za nas ni le zbiranje certifikatov. Zavedamo se, da sta od kakovosti naših izdelkov in storitev odvisni zadovoljstvo in zvestoba naših kupcev ter s tem poslovna uspešnost in prihodnost našega podjetja.

Za zagotavljanje visoke kakovosti in učinkovitega delovanja naših izdelkov vse ključne postopke v razvoju, proizvodnji, izvedbi, servisiranju in vzdrževanju izvajamo z lastnimi redno zaposlenimi strokovnjaki. Pri tem skrbimo, da sta strojna in programska oprema vedno v največji možni meri izdelani iz preizkušenih in zanesljivih standardnih komponent. Na področjih, kjer to ni mogoče, smo se povezali z vodilnimi svetovnimi proizvajalci informacijske tehnologije. Pri Agenciji za raziskovalno dejavnost smo registrirani kot razvojno-raziskovalna organizacija.


ISO certifikati

Certifikat ISO 9001:2008 in 27001:2005

Pridobljena certifikacijska oznaka Bureau Veritas pomeni konkurenčno prednost in sporoča zavezanost podjetja k odličnosti, zanesljivosti in trajnostnemu razvoju. Nudi obširen portfelj storitev presoj in certificiranja na področju kakovosti, okolja, varnosti in zdravja ter družbene odgovornosti po mednarodno priznanih standardih, lokalnih shemah in rešitvah prilagojenih potrebam strank. 

ČETRTA POT, d.o.o., Kranj ima na področju KAKOVOSTI in VAROVANJA INFORMACIJ aktualno veljavne certifikate:

ISO 9001:2015

ISO/IEC 27001:2013

ISO 27018:2014


Varnostni certifikati

SIQ certifikat

Izdelki na področju strojne opreme za registracijo delovnega časa in kontrolo dostopa so atestirani pri SIQ v Ljubljani.

SIST EN 60839-11-1:2013 certifikat

Strojna in programska oprema za kontrolo dostopa je skladnac z varnostnimi standardom SIST EN 60839-11-1:2013 (stopnja varnosti razred 4), ki od leta 2015 nadomešča pretekli standard SIST EN 50133-1 in na katerega se sklicuje tudi slovenska zakonodaja. Certificirana postavitev po tem standardu velja za:

SAP certifikat

Certifikat ISO 9001:2008 in 27001:2005

Registracijski informacijski sistem platforme KADRIS 4 je prejemnik SAP-ovega certifikata za integracijo z njihovo programsko rešitvijo SAP ERP Human Capital Management. Postopek integracije je bil izveden po scenariju integracije z vmesnikom SAP HR-PDC 4.5 (Time & Attendance, Employee Expenditure 4.5). Certifikat potrjuje tehnično skladnost, kakovost in zanesljivost povezave sistemov KADRIS 4 in SAP.  


Finančno poslovni certifikati

Certifikat bonitetne in zlate odličnosti CompanyWallCertifikat ISO 9001:2008 in 27001:2005

Neodvisna mednarodna bonitetna hiša CompanyWall z največjo bazo poslovnih podatkov v Sloveniji in regiji je prepoznala naše poslovne rezultate, ki dokazujejo finančno stabilnost in ustvarjajo zaupanje med poslovnimi partnerji.

Od njih smo za leto 2022 prejeli dva certifikata - certifikat bonitetne odličnosti AA+ in nato še kristalno plaketo zlate odličnosti. Slednja se podeli le tistim, ki tri leta zapored poslujejo z najboljšo bonitetno oceno in zato dobijo le najbolj konkurenčna podjetja.

Oba certifikata pomenita za nas priznanje izjemno visoke sposobnosti izpolnjevanja finančnih obveznosti in potrdilo, da izpolnjujemo visoke standarde poslovne etike in stojimo ob strani najuspešnejšim mednarodnim podjetjem. S tem imamo odprta vrata za prodor na različne trge in olajšano komunikacijo s potencialnimi strankami doma in po svetu.

Bonitetno oceno subjekta bonitetna hiša CompanyWall izračuna glede na preteklo in sedanje poslovanje, kreditno in plačilno sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in druge kriterije.

 

 

 

Platinasta bonitetna odličnost AAA

Pri družbi Dun & Bradstreet (ex Bisnode) se že štiri leta zapored uvrščamo med 1,5 % slovenskih podjetij z nadpovprečno finančno disciplino. Pridobljeni certifikati platinaste bonitetne odličnosti temeljijo na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetja ter napoveduje nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih. Podjetja s platinasto bonitetno odličnostjo poslujemo izjemno ter izpolnjujemo stroge kriterije za doseganje nizke verjetnosti za nastanek negativnih dogodkov v prihodnjih dvanajstih mesecih, kot so stečaj, prisilna poravnana ali likvidacija, izbris subjekta iz poslovnega registra, blokada transakcijskih računov subjekta daljša kot 90 dni in uvrstitev na seznam davčnih neplačnikov. 


Pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov / DPO

Na ČETRTI POTI se zavedamo odgovornosti ravnanja z osebnimi podatki, zato osebne podatke zbiramo, obdelujemo in nadzorujemo skrbno v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov) ter Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) glede tistih določil, ki jih Splošna uredba ne ureja drugače in niso v nasprotju z določbami Uredbe. Osebne podatke uporabljamo izključno za namene, navedene v namenu obdelave.

Kontaktni podatki pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov

ČETRTA POT, d.o.o., Kranj
Pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov
Planina 3, 4000 Kranj, Slovenija 
gdpr.dpo@cetrtapot.si ali dpo@cetrtapot.si

 

            


Slovenska kakovost

SQ certifikata

V letu 2016 smo pridobili znak kakovosti Slovenska kakovost SQ, razpoznavni znak vrhunske kakovosti in slovenske ustvarjalnosti, za dva ključna produkta naših sistemov:

Certifikat SQ - Informacijski sistem Kadris 4

Informacijski sistem KADRIS 4, št. certifikata: CS 001A/2016

Certifikat SQ - Registracijski terminal TA-500

Registracijski terminal TA-500, št. certifikata:  CP 001B/2016

Licence

Čeprav je le manjši del dejavnosti našega podjetja povezan z varovanjem oseb in premoženja, smo s strani Ministrstva za notranje zadeve v skladu z Zakonom o zasebnem varovanju leta 2007 pridobili licenci:

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...