Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

PLAČNI INFORMACIJSKI SISTEM (PIS)

Plačni sistem je del informacijskega sistema KADRIS 4, ki na enotni platformi združuje kadrovski, registracijski in plačni informacijski sistem (sklopi KIS, RIS, PIS). Plačni informacijski sistem KADRIS 4 podpira temeljno pravico zaposlenega - pravično plačilo za opravljeno delo.

Zaposleni sicer celoten zaledni postopek občuti kot eno samo transakcijo, a je korakov do pravilnih izračunov plač, obračunov, regresov in nagrad več, vsi pa morajo upoštevati najnovejšo zakonodajo in ob korektni integraciji s kadrovskimi in registracijskimi sistemi tudi spremembe znotraj podjetja. Končni korak – izročanje plačilnih list – je avtomatiziran in digitaliziran, saj vsak zaposleni lahko dostopa do osebnega portala in kadarkoli preveri svoje plačilne liste. Plačne informacijske rešitve so namenjene obračunu in izplačilu plač ter vseh drugih prejemkov, ki jih v skladu z veljavno zakonodajo pravna oseba lahko izplačuje fizičnim osebam s pripadajočimi evidencami ter notranjim in zunanjim poročanjem.

Moduli plačnega informacijskega sistema KADRIS 4

Zakaj plačni informacijski sistem KADRIS 4?

Obračun plač je eden od kritičnih gradnikov poslovne programske opreme in eno izmed najbolj zahtevnih področij, zato vam zagotavlja:

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...