Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

9. marec 2022

[10. in 11. marec 2022] Zdravstveni razvojni forum

Zdravstveni razvojni forum, ki ga vsako leto organizira Planet GV, je namenjen aktualnim vprašanjem upravljanja in sistemskih rešitev v slovenskem zdravstvu. Letošnji program s sloganom »Edini vir resnice« je sestavljen tako, da vodilni poznavalci in ključni deležniki slovenskega zdravstvenega sistema skozi diskusijo in razpravo iščejo rešitve za nadgradnjo celovitega sistema kakovosti in vzpostavitev enotnega skladiščenja podatkov. Zdravstvo razpolaga z množico podatkov, ki se hitro napačno interpretirajo, če temeljijo na različnih virih.

Z digitalno podprto integracijo vseh podatkov v zdravstvu in z njihovim poenotenjem ter razumljivostjo za različne uporabnike se vzpostavijo osnove za razvoj novih digitalnih zdravstvenih storitev in aplikacij, od telemedicine, analitike, umetne inteligence, podatkov o kazalnikih kakovosti do kadrovskih in računovodskih podatkov, ki so nujno potrebni za strateško načrtovanje razvoja kadrov, plačnega sistema, evidentiranja delovnega časa in učinkovitega planiranja in razporedov dela zaposlenih po urnikih in deloviščih.

Na Četrti pot se lahko pohvalimo, da uspešno digitaliziramo kadrovske procese v večini zdravstvenih organizacij. Razumemo njihove bolečine in razvojno prilagajamo naše poslovne rešitve njihovim potrebam. Nudimo jim enotno platformo in skupen vir vseh kadrovskih podatkov - od personalne mape do evidence dela s sistemom kontrole dostopa in obračunom plač.

Od vseh predavanj smo se najbolj "domače" počutili, ko so predavatelji spregovorili o pomenu in viziji digitalne integracije vseh podatkov v zdravstvu. Tudi sami zagovarjamo velik pomen med seboj povezanih sistemov, ki pokrivajo z vidika uporabe zelo različna področja delovnih procesov, po drugi strani pa jim skupni vir podatka omogoča odlično poslovno analitiko pri poslovnem odločanju. En ponudnik - eno pogodbeno razmerje - en vir podatka - neskončne možnosti uporabe.

Slika: Utrinki z dogodka Zdravstveni razvojni forum, Portorož 2022

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...