Spremembe so gonilo razvoja, zato Četrta pot z novim letom uvaja več novosti. Poleg uvajanja novih tehnologij in produktov smo spremembe izvedli tudi v vodenju in poslovanju podjetja. Delo direktoraja prodaje in trženja je z 10. januarjem 2014 prevzel Tilen Treven.

Naše podjetje zaposluje 78 redno zaposlenih strokovanjakov, ki se vsak dan trudimo, da bi čim bolje reševali izzive na področjih, ki jih pokrivajo naše glavne rešitve: kadrovska evidenca, registracija delovnega časa, obračun plač, plačilni sistemi v javnem potniškem prometu, NFC tehnologije.

Z našim vodilnim produktom, informacijskim sistemom KADRIS 4, uvajamo nove trende v poslovanju podjetij, saj omogoča celotno upravljanje z zaposlenimi na enem mestu. V letu 2014 načrtujemo izboljšave na področju delovanja posameznih delov sistema, širitve na nova področja dela z zaposlenimi ter integracije z drugimi sistemi.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: