Delate od doma, na več lokacijah in terenu?

Oglejte si VIDEO z namigi in triki, kako kaos ročnega evidentiranja hibridnega dela hitro rešite na enostaven, transparenten in varen način preko mobilne aplikacije na pametnem telefonu ali spletne aplikacije na službenem računalniku. Spoznali boste uporabniško izkušnjo zaposlene osebe in vodje pri registraciji delovnega časa, najavi odsotnosti, službenih poti, odgovarjanju na prispele vloge, pripravi podatkov za poročila in obračun plač. Vse ršitve so integralni del skupne platforme KADRIS 4 s kadrovskim, registracijskim in plačnim informacijskim sistemom (KIS + RIS + PIS).

Spletna registracija za evidentiranje hibridnega dela

KADRIS 4: RIS

Hibridno delo lahko evidentirate tudi preko spletne aplikacije KADRIS 4. Na voljo sta 2 rešitvi - registracija preko virtualnega terminala z vnaprej definiranimi urniki dela ali brez urnikov. Vodja ima pregled nad vsemi dogodki in je o njih tudi obveščen.

[VIDEO] Spletna registracija delovnega časa z ali brez urnikov

Mobilna aplikacija za evidentiranje hibridnega dela

KADRIS 4 Mobile

Vsi, ki imate delo organizirano v obliki kombinacije dela od doma, na lokaciji ali terenu, lahko evidentirate delovni čas vaših sodelavcev s pomočjo mobilne aplikacije KADRIS 4 Mobile. Podatki o opravljeni registraciji dela z nekaj kliki omogočijo skupinske operacije obračuna plač in pripravo poročil za vodstvo ali državne institucije.

[VIDEO] Mobilna registracija delovnega časa 

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: