Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

25. september 2010

Vabljeni na 15. strokovno srečanje SIOUG 2010

Strokovno srečanje SIOUG je vsako leto osrednji dogodek, namenjen uporabnikom programske opreme Oracle in vsem tistim, ki so tako ali drugače povezani z rešitvami, ki so razvite na osnovi Oracle programske opreme. Rdeča nit vseh dosedanjih strokovnih srečanj so kakovostna predavanja s katerimi predavatelji posredujejo svoja znanja drugim udeležencem.

Letošnje, že 15. strokovno srečanje društva uporabnikov programske opreme Oracle v Sloveniji (SIOUG 2010), bo potekalo od 26. do 29. septembra 2010, na že tradicionalni lokaciji v kongresnem centru Bernardin v Portorožu. Vabimo vas, da se letošnjega srečanja (ponovno) udeležite!
 

Kot veliki pokrovitelj se srečanja SIOUG udeležuje tudi podjetje Četrta pot, ki ga bosta letos s predavanjem zastopala strokovnjaka Aleš Vilfan in Gorazd Vidmar. V predavanju z naslovom 'Prava tehnologija in odlično delo, nagrajena z zlatom' bosta predstavila kombinacijo tehnologije Oracle ter razvoj strokovnjakov podjetja Četrta pot, ki se je izkazala za pravo formulo, katere rezultat je dobro poslovanje in zadovoljstvo strank. Nagrada za dobro delo in izbor prave formule pa je Oracle Gold Specialized, eden od prvih tovrstnih certifikatov na svetu.

Vabljeni na srečanje SIOUG 2010 v Portorož!

Več informacij o srečanju SIOUG 2010 na spletni strani www.sioug.si »

Arhiv novic

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...