V tem tednu je Slovensko društvo Oracle uporabnikov organiziralo jubilejno, 20. strokovno srečanje SIOUG, ki se je po nekaj letih spet odvijalo v Portorožu. Vsako leto se ga udeležujemo tudi predstavniki Četrta pot, letos, ob 25. obletnici svojega delovanja, kot veliki sponzor.

SIOUG 2015 - Bio brain food 4 IT people

Smetana slovenskih uporabnikov Oracle tehnologije se je od 11. do 13. oktobra zbrala v Kongresnem centru Portus v Portorožu, ki je po mnenju naših udeležencev tudi letos postregel z zanimivimi predavanji za svežino razvojnega kadra.

SIOUG 2015 - Leader Circle

Naše podjetje je kot veliki sponzor poskrbelo za nekaj presenečenj za udeležence. Ob uvodu srečanja 'Leader Circle' je zbrane direktorje nagovoril in s svojo penino pogostil Boris Šolar, generalni direktor Četrte poti, sicer tudi ljubiteljski vinar. Udeleženci predavanj so se lahko med odmori okrepčali v našem Bio kotičku, kjer smo postregli s prvim bio pivom v Sloveniji.

SIOUG 2015 - predstavitev zgodovine Četrte poti

Med večerjo so se udeleženci lahko sprostili ob glasbi in plesu ter si ogledali kratko zgodovino Četrte poti - pred petnajstimi leti še kot 'Spletna zver', danes kadrovski informacijski sistem Kadris 4, vseskozi pa sistem, temelječ na tehnologijah Oracle. Zbrane so nagovorili Janez Zaletel, predsednik društva SIOUG, Rajko Novak, direktor podjetja Oracle Slovenija ter Boris Šolar, generalni direktor podjetja Četrta pot.

SIOUG je v torek gostil zanimive predavatelje, ki so popoldne zaokrožili letošnje, dvajseto srečanje uporabnikov.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: