Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

Soglasje (GDPR)

Zahvaljujemo se za vaš odziv. Zdaj ste na seznamu tistih, ki boste prvi obveščeni o nadgradnjah in pomembnih novostih, ki vam bodo v prihodnje pomagale pri delu na področjih ravnanja z zaposlenimi.

Ker se trudimo pošiljati čimbolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, merimo odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil osebne podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Vse to delamo skladno z našo Politiko zasebnosti.


Ko ste ravno tu: poznate vse rešitve sistema KADRIS 4?

Vaš trenutni sistem lahko nadgradite z uporabnimi novostmi, ki pomenijo napredek za vaše podjetje ter enotnejše upravljanje procesov, ki so danes morda razdeljeni med različne informacijske sisteme.

Preverite rešitve treh glavnih stebrov sistema KADRIS 4:

Registracijski sistem

Registracijski sistem

Registracija delovnega časa, Planiranje delovnega časa, Povezava z obračunom plač, Fizična pristopna kontrola, Logična pristopna kontrola, Naročanje malic, Evidenca koriščenja malic, Potni nalogi.

Rešitve Registracijskega sistema »

Plačni sistem

Plačni sistem

Obračun plač in drugih izplačil, Simulacija izračunov plač, Analize in Statistike, Podatki za notranje in zunanje poročanje, Kartice zaposlenih, Razporeditve, Prednastavljeni sistemski podatki in parametrske lestvice za obračun plač.

Rešitve Plačnega sistema »

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...