Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

21. marec 2019

SKK: Posebne ugodnosti za stranke Četrte poti

Na Bledu bo 4. in 5. aprila 2019 potekal Slovenski kadrovski kongres, ki vsako leto združuje HR strokovnjake in direktorje. Letošnji kongres prinaša kar nekaj novosti - poleg tega, da bo prvič v zgodovini gostil Evropski kadrovski kongres, so za vse udeležence pripravili tudi pester vzporedni program, preko katerega boste pridobili znanje na področjih, ki jih mora obvladati vsak kadrovik. V družbi najboljših bosta predavali tudi naši strokovnjakinji za digitalizacijo HR procesov, Naša Centa in Mojca Hafner Jereb in v živo razkrili recept za oblikovanje agilne organizacije, ki temelji na platformi kompetenc in veščin zaposlenih. 

Posebne ugodnosti za stranke Četrte poti!

Za vse naše stranke in poslovne partnerje smo uredili, da lahko obiščete naše predavanje BREZPLAČNO, v kolikor ne boste udeleženci kongresa. Pridružite se nam četrtek, 4. aprila 2019, ob 15.15 uri. 

Za vse, ki načrtujete priti na kongres in se še niste prijavili, pa smo uredili 10% POPUST na redno ceno kotizacije. Popust unovčite tako, da oddate svojo prijavo na spletni strani www.skkongres.si in vtipkate kodo ČETRTAPOT. 

Vabljeni v našo družbo na vašem kongresu! #loveHR

Zakaj kongresa vsekakor ne smete zamuditi?

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...