12. maja 2010 je naše podjetje praznovalo 20-letnico svojega delovanja. V kongresnem centru Brdo pri Kranju smo se na svečani akademiji zbrali poslovni partnerji ter zaposleni podjetja Četrta pot.

Zaposleni iz Četrte poti na slavnostni akademija ob 20-letnici podjetja
Zaposleni iz Četrte poti na slavnostni akademiji ob 20-letnici podjetja

Z vztrajnostjo in delom se zmore vse

Po uvodnih besedah direktorja Borisa Šolarja, ki je nagovoril goste, boj za obstanek ni bil lahek. Svojo, četrto pot, smo izbrali leta 1990. V dvajsetih letih jasne vizije, trdega dela in vlaganja v znanje in razvoj, smo se skozi trnje zavihteli do zvezd. Presegli smo domače okvire in postali uspešen poslovni partner v mednarodnem prostoru. »Z vztrajnostjo, delom, fleksibilnostjo ter posluhom za ljudi, se zmore vse,« je poudaril direktor Šolar, ki med drugim mladim podjetnikom in poslovnežem sporoča, naj tudi v tem času vztrajajo do konca in naj se ne predajo. »In naša vizija? Kako naprej? Zelo enostavno. Nadaljevati, samo nadaljevati …,« je svoj nagovor s pogledom v prihodnost zaključil direktor Šolar.

Reference so zgovoren dokaz o izbiri prave poti

Danes, po dvajsetih letih je Četrta pot vrhunski slovenski ponudnik identifikacijskih in informacijskih rešitev za podporo kadrovskih procesov v srednjih in velikih organizacijah ter vodilno podjetje v jugovzhodni Evropi na področju informacijskih sistemov v javnem potniškem prometu. Reference so več kot zgovoren dokaz o trdem delu. Več kot 700 delujočih informacijskih sistemov Četrte poti v vseh segmentih gospodarstva in negospodarstva uporablja več kot 10.000 uporabnikov programske opreme. Na več kot 10.000 elementih strojne opreme iz lastnega razvoja in izdelave se dnevno identificira več kot 550.000 zaposlenih, ki na dan ustvarijo več kot 1.000.000 registriranih in obdelanih dogodkov vseh vrst.

Za prihodnost in razvoj domačega okolja

Na svečani akademiji ob jubileju sta spregovorila tudi mag. Samo Hribar Milič, generalni direktor Gospodarske zbornice Slovenije, ter Damijan Perne, župan mestne občine Kranj. Z mislijo na razvoj domačega okolja in vlaganja v prihodnost, je direktor Šolar gospe Andreji Cerkvenik Škafar, direktorici Bolnišnice za ginekologijo in porodništvo Kranj, ter g. Damijanu Pernetu, županu Mestne občine Kranj predal donaciji v skupni vrednosti 20.000 €.

Podelitev donacije 10.000 EUR Mestni občini Kranj

Podelitev donacije 10.000 EUR kranjski porodnišnici

Donaciji Bolnišnici za ginekologijo in porodništvo Kranj ter Mestni občini Kranj

V atraktivnem kulturnem programu so sodelovali pevka Alenka Godec, igralka Maja Martina Merljak, plesna skupina Maestro, mednarodna artistična skupina Anta Agni in Trio Kranjc.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: