Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

4. april 2019

SKK: Četrta pot soustvarja vsebine na Slovenskem kadrovskem kongresu

Danes smo bili v družbi najpomembnejšega HR dogodka v Sloveniji. Letos je kongres še toliko bolj poseben, saj se mu je pridružil evropski EAPM kongres, ki vsako drugo leto, od leta 1963 naprej, združuje in povezuje evropsko HR skupnost. Preko 500 HR ljubiteljev iz 29 evropskih držav bo dva dni sledilo HR trendom in spoznavalo najboljše HR prakse iz vse Evrope.

In ker se zavedamo lastnih kompetenc, znanja in strokovnosti pridobljene iz prakse z več kot 1.200 slovenskimi podjetji in organizacijami, smo stopili pred znanja žejno publiko in povedali vse, kar mora vedeti vsak kadrovik, ki je ali na začetku ali nekje na poti do popolne digitalizacije HR funkcije in kadrovskih procesov. Nataša Centa in Mojca Hafner Jereb sta udeležence predavanja Digitalizacija HR funkcije kot ključna sestavina učinkovite organizacije vodili skozi celoten proces vnosa vseh vrst podatkov zaposlene osebe in opisali vse sodobne IT-rešitve, ki digitalizirajo procese in omogočajo vitko poslovanje in poslovne procese. Le-ti omogočajo okretnost in hitra prilagajanja najnovejšim tržnim in zakonskim regulativam.

Vsebino predavanja si lahko preberete v članku "Kako digitalizacija kadrovske funkcije tlakuje pot do agilnega podjetja", objavljen v poslovnem časopisu FINANCE.

Navdihujoča misel enega od današnjih govorcev: 

'If you don't feel free at your company, leave your job.' Emil Tedeschi, Atlantic Grupa

  

  

  

  

Avtor slik: Anže Furlan in Četrta pot

Galerija slik organizatorja konference Planet TV se nahaja TUKAJ.

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...