Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

6. april 2012

S poslovnim kolesom Četrta pot z IBM foruma

Naše podjetje se je kot poslovni partner podjetja IBM Slovenija udeležilo IBM Foruma 2012, ki je ta teden potekal v Portorožu. Na tradicionalnem srečanju s poslovnimi partnerji je IBM predstavil svoje rešitve ter povabil kar nekaj zanimivih predavateljev.

Četrta pot se je srečanja udeležila kot sponzor ter soorganizator - v naši izvedbi je potekala registracija udeležencev z brezkontaktnimi identifikacijskimi karticami. Udeleženci so svojo prisotnost na posameznem predavanju ali pri obrokih evidentirali pri hostesah, ki smo jih opremili s pametnimi telefoni z NFC bralniki identifikacijskih kartic. V naši režiji je potekalo tudi ocenjevanje predavanj ter žrebanje za glavne nagrade, ki jih je podelil IBM Slovenija.

Poslovno kolo Četrta pot
Poslovno kolo Četrta pot - za ekonomične in ekološke poslovne sestanke

Za udeležence naše stojnice smo pripravili nagradno igro, v kateri smo srečnemu izžrebancu podelili zložljivo kolo Dahon Eco C7, ki smo ga preimenovali v poslovno kolo Četrta pot. Srečnemu nagrajencu čestitamo ter želimo srečno in varno vožnjo!

"Najlepša hvala za prijetno presenečenje: poslovni bicikel! Glede na to, da hodim v službo peš, bom to navado verjetno spremenil in s prvim sončnim dnem preizkusil pot na delo na novi pridobitvi." je po prevzemu nagrade povedal novi lastnik kolesa.

Želite več informacij?

Katja Kavčič - vodja marketinga
Telefon 04 280 66 66
Email marketing@cetrtapot.si

Arhiv novic

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...