Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

10. junij 2006

Prva uspešna uvedba Oracle HRMS v Sloveniji

V sodelovanju z Oracle Slovenija in oddelkom informatike smo v podjetju Unior Zreče prejšnji mesec izvedeli prvo uspešno uvedbo kadrovsko informacijskega sistema Oracle HRMS v Sloveniji.

Prva faza projekta, ki je vključevala tudi slovenski prevod in lokalizacijo programske opreme, zagotavlja informacijsko podporo procesom zaposlovanja in obvladovanja kadrovskih evidenc (organizacijska struktura podjetja, sistemizacija delovnih mest in pozicij, personalne mape zaposlenih, razporeditve, obrazci in poročila), vzdrževanje podatkov o invalidih, nesrečah pri delu in zdravstvenih pregledih, vpeljavo sistema kompetenc ter integracije s proizvodnjo, evidentiranjem delovnega časa in obračunom plač.

V drugi fazi pa pripravljamo tudi uvedbo informacijske samopostrežnosti za vodje in ostale zaposlene, prilagojno potrebam podjetja, sistem poslovnega obveščanja (HR Intelligence) in podporo procesom izobraževanja (Learning Management System).

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...