Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

9. maj 2013

Preprosta registracija na terenu s telefonom NFC

Pisarniško poslovanje se vse bolj seli v svet mobilne telefonije, zato smo v Četrti poti sistem za registracijo delovnega časa KADRIS4i nadgradili z NFC tehnologijo, ki omogoča komunikacijo pametnega telefona z ID elementi.

Registracija s telefonom: MobiRIS - primer za oskrbo na domu 

MobiRIS - primer aplikacije za oskrbo starejših na domu

MobiRIS ali registracija na terenu

Sistem MobiRIS omogoča mobilno evidentiranje prisotnosti na terenu - zaposleni ga izvaja s pomočjo pametnega telefona z vgrajenim NFC ali z aktivnim identifikacijskim elementom (ID kartica).

MobiRIS omogoča dvostransko registracijo:

Tehnologija NFC (Near Field Communication), ki je danes vgrajena v večino novih pametnih telefonov, predstavlja logično nadaljevanje brezkontaktne kartične tehnologije RFID. Četrta pot se že nekaj let aktivno ukvarja z razvojem različnih rešitev, ki vse delujejo v okviru NFC tehnologije (nekaj primerov si oglejte na strani www.nfcbrick.com).

 

Registracija s telefonom: MobiRIS - primer za oskrbo na domu

O NFC tehnologiji:

"Near Field Communication, krajše NFC, je visokofrekvenčna komunikacijska tehnologija kratkega dosega, ki omogoča izmenjavo podatkov na razdalji do 10 cm. Tehnologija je osnovana na standardu ISO/IEC 14443 in združuje pametno kartico in čitalec v eno napravo. NFC-naprava lahko komunicira tako z obstoječimi karticami in čitalci, narejenimi po standardu ISO/IEC 14443, kot z drugimi NFC-napravami." (Wikipedija, več informacij ...)


Se sliši uporabno? Pokličite ...

Najbolje je, da nas pokličite 04 280 66 60 ali nam pišite na prodaja@cetrtapot.si in pogovorili se bomo o tem, ali in na kakšnen način bi lahko pri vas uredili registriranje zaposlenih s telefonom.

 

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Arhiv novic

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...