Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

2. junij 2008

Prenovljene spletne strani www.cetrtapot.si

Z današnjim dnem se podjetje ČETRTA POT predstavlja z novo spletno predstavitvijo. Tehnologija se razvija izredno hitro in zato je bil po treh letih pravi čas, da svoj spletni dom odenemo v novo okolje in nove barve.

S prenovljenimi stranmi želimo še bolje informirati naše naročnike - vas, ki vam naše rešitve olajšujejo vsakdanje delo. Če ste prvič na naših straneh ali pa ne veste točno, katera rešitev je prava za vas, vam priporočamo področje Vas zanima ..., kjer predstavljamo in opisujemo vsa področja našega delovanja. V področju Sistemske rešitve boste našli rešitve, ki omogočajo lažje in enostavno delo stotinam slovenskih zasebnih in javnih podjetij ter ustanov. V področju Izdelki so predstavljeni pomembnejši elementi strojne opreme, vgrajene v naše sistemske rešitve.

Uporabnikom naših rešitev pa smo namenili področje Za uporabnike, kjer lahko na hiter in enostaven način stopite v stik z nami.

Želimo vam prijeten ogled naših prenovljenih strani!

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...