Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

23. september 2022

Prejeli smo svečano listino Univerze v Mariboru

Univerza v Mariboru je v okviru slovesnosti DIES ACADEMIUS ob 47. letnici obstoja posebno pozornost namenila tudi predstavnikom podjetij, s katerimi se povezuje pri prenosu znanja v okolje in obratno. Na predlog Fakultete za organizacijske vede je svečano listino za odlično dolgoletno sodelovanje prejelo tudi naše podjetje.

Svečano listino je na slavnostni podelitvi prevzel generalni direktor Boris Šolar. Prejeto priznanje izhaja iz večletnega sodelovanja in skupnih aktivnosti, ki jih na ožjem lokalnem okolju uresničujeta fakulteta in podjetje. Ena izmed pomembnih aktivnosti skupnega sodelovanja je bila tudi povezanost v okviru tekmovanja na Mednarodni konferenci o razvoju organizacijskih znanosti v reševanju študije primera za študente marca letos v Portorožu in tesno sodelovanje na kariernem področju.

Hvala Univerza v Mariboru in Fakulteti za organizacijske vede za izkazano zaupanje.

Dogodek je potekal 20. septembra 2022 v Mariboru, na katerem so posebno pozornost namenili simbolični inavguracji rektorja prof. dr. Zdravka Kačiča, ki je junija letos nastopil svoj drugi mandat. Podelili so nagrade in priznanja študentom ter se s podelitvijo naslovov častni doktor ter zaslužni profesor zahvalili posameznikom za izjemen doprinos univerzi.

Slika: Slavnostna podelitev svečanih listin na dogodku DIES ACADEMIUS ob 47. letnici obstoja Univerze v Mariboru (z leve): Peter Pišek (Frigotransport Pišek&Hsf d.o.o.), Boris Šolar (ČETRTA POT, d.o.o., Kranj), dr. Aleš Rotar (Krka, d.d., Novo mesto).

Slika: Svečana listina za odlično dolgoletno sodelovanje podjetja ČETRTA POT, d.o.o., Kranj in Univerze v Mariboru.

Fotogalerija: slovesnost Dies academius »

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...