Neodvisna mednarodna bonitetna hiša CompanyWall ima največjo bazo poslovnih podatkov v Sloveniji in regiji. Certifikat bonitetne odličnosti AA+ pomeni priznanje za izjemno visoko sposobnost izpolnjevanja finančnih obveznosti in hkrati potrdilo, da izpolnjujemo visoke standarde poslovne etike in stojimo ob strani najuspešnejšim mednarodnim podjetjem. S tem imamo odprta vrata za prodor na različne trge in olajšano komunikacijo s potencialnimi strankami.

Bonitetno oceno subjekta bonitetna hiša CompanyWall izračuna glede na preteklo in sedanje poslovanje, kreditno in plačilno sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in druge kriterije. 

“Bonitetna ocena se dodeljuje na podlagi poslovnih izkazov v številkah, sama po sebi pa je veliko več, govori o človeku, ki vodi podjetje in njegovih zaposlenih, kakšni ljudje so.” Maja Kljun, direktorica Company Wall Slovenija 

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: